Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Ne alaka abi, parasını verirsen satar. Bu nasıl açıklama, sanki oyuncunun menajeri bu adam. Oyuncuyu almadık diye yapılmış bir açıklama, bana göre bir gerçekliği yok.
Her top Vini ye geldiğinde birden Viniciouuus diye bagiriyor anlamadım hshshAnlatıcı Pele zamanından kalma dinozor dayı bırak git Allah için. Kendini radyo da mı sanıyor ne yapıyor. Ömer dedemin yanına genco biri yakışırdı.
Sion başkanı niye açıklama yapsın olm GS icinNe alaka abi, parasını verirsen satar. Bu nasıl açıklama, sanki oyuncunun menajeri bu adam. Oyuncuyu almadık diye yapılmış bir açıklama, bana göre bir gerçekliği yok.
GS'nin neresinde sürekli değişim oluyormuş, takımda 5 yıldır aynı adamlar oynuyor.
İnter'in yediği goller kudurttu, birde Arda yokken bu kadar ezilirken mağlup olmalarını isterdim. Arda yok diye hiçbir şey yapamıyorlardı durduk yere 2 gol attılar, biraz senin dediğin şeyde etkiledi...şte arda oynasaydı o asist yapardı yapamadı, gerçi o pas atınca herkes maymuna dönüyor literal olarak
GS için yapmıyor zaten, oyuncu için yapıyor. Hani ben seni bırakmadım cart curt muhabbetleri, yabancı sınırından dolayı almadılar...Sion başkanı niye açıklama yapsın olm GS icin![]()
Klasik RM la işte, top oynamaz, kontra ataklarla kaleye gider, Ancelotti kaç tane CL aldi boyle :dİnter'in yediği goller kudurttu, birde Arda yokken bu kadar ezilirken mağlup olmalarını isterdim. Arda yok diye hiçbir şey yapamıyorlardı durduk yere 2 gol attılar, biraz senin dediğin şeyde etkiledi...
Bitikabi gelmezdi, yerli başka bir çözüm olurdu ki ben olsam Singo dan çıkar, bu çocuğu alırdım, Deniz i de alırdım, Bitikabiyi deGS için yapmıyor zaten, oyuncu için yapıyor. Hani ben seni bırakmadım cart curt muhabbetleri, yabancı sınırından dolayı almadılar...