count alucard
⭐⭐⭐⭐⭐
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Yankut vardara ezildiği sene lige de rezalet başlamış İsodan daha kötü. Ama o sene Aziz açıklama yayınlamış aykutun arkasındayız diye. İsmaili ise gönderecekler Roma maçından sonra. Az kaldı... @Nebukadnezar ile beraber size karşı savaşacağım. Zaten forvetimiz vlahovici de haksız yere pfdkya sevk ettirmişsiniz, şikeciler sizi ..
Anasını satayım daha gelmeden Vlahovic PFDK'ya sevk edildi. Senin bu uğursuzluğu git GS'ye kullan. Beşiktaş'a gelirsen seni GS'li diye ithamlıyacam.Yankut vardara ezildiği sene lige de rezalet başlamış İsodan daha kötü. Ama o sene Aziz açıklama yayınlamış aykutun arkasındayız diye. İsmaili ise gönderecekler Roma maçından sonra. Az kaldı... @Nebukadnezar ile beraber size karşı savaşacağım. Zaten forvetimiz vlahovici de haksız yere pfdkya sevk ettirmişsiniz, şikeciler sizi ..
Hakem leş ama sertliğe izin vermek başka düdüğü ağza götürüp çalmayıp sarı kartı yemek başka. Öyle ki Vlahovic golü öncesi Kerem'in formadan falan çekip uzatıyor adam faul verip duran top anlamamız lazım hakem vermiyor pozisyon devamında BJK golü buluyor. Yine mesela dümdüz arkadan dirseği var Vlahovic'in. Ayağa basma var, Trossard elle kestiği top var biz kontrata çıkacakken, 3/2 yakaladığı pozisyon var Vedatın yakasından aşağıya kadar çekiyor oyuncu Vedat faul yaptı diye atağı kesiyor adamlar.Hakem kötüydü o yüzden yok bize daha fazla şey yaptı yok size daha fazla yaptı gibi bir durum yok, bok gibi hakem. Skriniar'la Vlahovic sarı karta kadar sürekli ikili sert bir oyunları vardı, hakemin bu sertliğe izin vermesi hata zaten. Sonra bir noktada iki oyuncuda birbirlerine fazla dalaştı. Orada iki oyuncu da kırmızı yese bir şey demem çünkü haketti ikisi de biri boğaz sıkıp orta parmak diğeri de el hareketi yaptı.
Kerem'in pozisyonu ceza alanı dışında gerçekleşiyor, Kerem ufak dokunmaya penaltı olsun diye kendini direkt ceza alanı içine atıyor. Kaç kere izledim benim kaçırdığım bir şey var mı diye yok hepsi dışarıda sadece düşerken kendini içeri atıyor ki tribün görüntüsünü bile izledim, orada daha belli oluyor tam yan kameradan. Denk geldim şimdi fotosuna.
Bizim derdimiz Fenerbahçe falan değil, adaletsizlik. Şimdi bu tür şeyler başımıza ne zaman iyi ilerlesek geliyor. Zamanında Ankaragücü maçı, Caner olayı, Nouma vb. bizim lobimiz olmadığından içimizden geçiyorlar. Vla hadi sevk edildi ki hakem raporlarında yok, neden Skriniar veya Archie sevk edilmedi diyoruz. Adaletse herkese adalet.
Ustam bu hafta boyunca konyadayım. Beni bulup proje ve ihale anılarınla durmadan darlarsın diye konum veremiyorum ama ilk BJK maçında arkanda bitip Kartal işareti yaparak selam vereceğim sana.... saygılarımla renkdaşım.Sen gidip GS tutsana ya. Osimhen'i sakatlayanları eleştir. Okan antrenmanını eleştir falan.
Ustam bu hafta boyunca konyadayım. Beni bulup proje ve ihale anılarınla durmadan darlarsın diye konum veremiyorum ama ilk BJK maçında arkanda bitip Kartal işareti yaparak selam vereceğim sana.... saygılarımla renkdaşım.