Lyon maçı öncesinden beri belli oluru yoktu. Ya transfer yapacaktın ya da alternatif oyuna yonelecektin ikisini de yapmadılar. Semedo da uzun zaman kanat bek oynadı kurtarır. Solda alternatif yok sadece Archie harici. Zaten iso imkanı yok 3luye dönmez.
Şakasına diyorum reis. Ama gerçeklik payı şöyle var kante ya da guendouziden birini kesmek lazımdı bağırıyordu da yani kadro. Defansif oldu oyun kurulumu yönünden kötü etkiledi vs diye. Veerman hakan gibi adam lazımdı.
Aga adam zaten Fred kalsın demiş, ben gitsin diyordum ama yerine genç biri lazım diyordum "Fred'in genç halini bulsunlar" diye. Bu Acizler hem adamın kalsın dediği adamı gönderdi hem yerine adam almadı, yani yine elde ki en iyi ikili bu ki sorun merkez değil bizim. Orada sadece bağlantı yapacak oyuncu konusunda sorun görünür, 10 numaran olsa çok iyi mesela o sorunda kalmaz. Geçen yıl Asensio çok iyiyken bu kadar sorun yoktu, adam merkeze geliyordu bu sefer Guendouzi de rahatlıyordu. Şimdi takım boyu uzuyor.
Şuan ileride sorun var, Guendouzi stoper arasına giriyor. Bu hem bu adamın performansını düşürür hem ileride yapılacak baskıyı düşürür. Bize 8-10 oynayabilen bir oyuncu lazımdı U23 Fred gittikten sonra ama bu eşşek yönetim almadı. Kanatta Greenwood'u geriye getiriyoruz, normalde Ferdi olduğu dönem hatırla kanatlar nerede oynuyordu. Yani takım kurgusunda hata var ve bu İso Kartal ile alakasız. Baksana Aciz ve mal avarellerine, biz çok iyi kadro kurduk falan diyor salaklar. La ne kadrosu kurdun? Greenwood dışında üst düzey ofansif oyuncun yok. Geldiği günde dedim.
" Vedat çok iyi bir 2. Santrafor ama asla 1. adam olmaz bu yaşında" hatta "Hadi onu as yaptın kesinlikle sol tarafa skor üretebilen Santrafor da oynayabilen bir oyuncu lazım" dedim. Bek konusu zaten sorun, la hiç kimseyi almıyorsun bari yerli birilerini al. Aciz hala çıkmış maçtan sonra Mert Müldür var falan diyor, bundan bir bok olmaz diye boşa demedim...