Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Sara ağır kayboldu
Sara sahaya patır patır bırakıyor.

Sara ilk 10 dakika takımı iyi oynattı, defanstan iyi top çıkardı vs.

Ama sonra üst üste hatalar yapmaya başladı. Sırf o ilk dakikalar hatrına bir şekilde kazanırsak Sara öveceğim yazdım ilk yarı. Çünkü biliyordum ikinci yarı iyice batıracağını.

Sane zaten çok kötü, Batrakov da istediği topları alamıyor ve yeni geldi diye oyunda kaybolmasına bir şey diyemiyorum. Ama Sara ya çok iyi oynuyor ya da böyle batırıyor. Penaltı bile onun yüzünden oldu.

Takımın bu sezon en dengeli oyuncusu dediğimiz Sara en batıranı oldu, takımda ilk gitmeis gereken dediğimiz Toreira ise takımın en iyisi.
Böyle saçma sapan bir takım GS

Yarın gece İsmail hocam istifa edince Bjkye geçiyorum ahrazbahçe beni bağlamıyor. İsmail hocam gitsin @Arthur ile beraber fbnin rakiplere basıp hatewatch atacağız. Şu an İsmail hocama ayıp olur diye yapmıyorum....
Bende sana katılacağım Kenny kardeşim Iso hocam istifa ederse (y)

Yarın gece İsmail hocam istifa edince Bjkye geçiyorum ahrazbahçe beni bağlamıyor. İsmail hocam gitsin @Arthur ile beraber fbnin rakiplere basıp hatewatch atacağız. Şu an İsmail hocama ayıp olur diye yapmıyorum....
Etiket ustune etiket gelecek, öyle kolay değil o isler 😌

Deniz'den de bir cacık olmaz. GS'ye uygun topçu değil.

Osimhen olsaydı maçı kazanacaklarını düşünen @Arthur @RedAcT :d

bir cl maçında Lemina yerine Lemina profilinde bir profili değil sara oynuyorsa , o zaman bu maçın sorumlusu yönetimdir.

Geri