Glorfindel
👑👑
-
Vitrin konusu
- #3,111
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Geseliler algı operasyonlarına başlamış hemen Twitter da. Kendi hocaları şu olmasa neyse...@Kenny Fenebaçı diyen yabancıların yanında bizim Türklerin telaffuzu batmış. İsmail hocamın yanındayım.
Hakem iyimis ustam zaten. Fb-Rangers macinin hakemi.
Bir Htalks kesiti düştü Twitter'da önüme, Okanın üç yediği gece İsmail gömmeye devam etmiş Hasan. Sonra okan çeyrek taktı deyince kuduruyor ayı :sSinsi Hilmi fena ağlamış. dasdas
Bir Htalks kesiti düştü Twitter'da önüme, Okanın üç yediği gece İsmail gömmeye devam etmiş Hasan. Sonra okan çeyrek taktı deyince kuduruyor ayı :s
Acayip bir iki yüzlülük ya tüm medyada ve yayıncılarda. Alayı it gibi korkuyor Gsden kitleleri kaybolur diye. Fener taraftarı nasıl olsa aptal, bunlar ne yaparsa yapsın bunlara prim vermeye devam ediyorlar.Hilmi daha fazla ağlamasın ve Okan abisini üzmemek için susmuş. Hadi hastanedeydin diye derbi maçını zamanında konuşamadın, bugün Fener maçı varken konuşsaydı ya Beşiktaş maçını. İsmail Kartal ne alaka bu maçla? dasdas
Kendilerine ucuz penaltı çalınırken; bunlar olabilir, akıllı davrandı futbolcular diyen adam feci ağlıyor. "Size çalınsa böyle tepki vermezdiniz." diye...
Bonus kime girmiş anlamadım?usta biz bu uğurcan'ın bonservisini sürekli arttırıyorduk, ben en son 46m'ya çıkartmıştım hatta ama bu gidişle hakikaten ulaşacak o miktara. rüzgar esse para geliyor jölecan'dan @Skywalker
Noldu len Ferencgsagdagd fatihi, yoksun hocan tekmeyi yedikten sonraBonus kime girmiş anlamadım?