Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Ya tamam kardeşim size göre Marcao Minjae'den iyi stoper, Eljif Elmas da hülleyle gitti. Yusuf da hülleyle gitti, hatta Efe Akman Arda Güler'den daha büyük topçu mutlu olun böyle. :ROFLMAO:
Ne zaman dedim la yukarida yazdıklarını, yine demediğim şeyleri demişim gibi yapıyorsun :d

Sporting'deki Q72'yi bize salarlar mı ya?

Şimdi baktım çocuk Q7'nin doğduğu mahallenin tam karşı kıyısındaki mahallede doğmuş. Aralarından Tejo nehri geçiyor.
Çok zor usta, feci potansiyelli o

Bu da üstü kapalı dalga geçmek ya benim nazarımda. Dün kenarda maymun gibi zıplayıp küfürler eden herife kimse ağzını açamıyor, sahipsiz hocam ise aldığı nefes bile alay konusu oluyor
CL'de itiraz edip ses çıkarmayacakasın da nerede edeceksin yav? Komik karşılaştırma olmuş

İtiraz etmek ayrı, durmadan küfürler edip kulübeyi tekmelemek ayrı da neyse evet
İngilizcesi de var halbuki. Türkçe küfür yerine hakemin anlayacağı şekilde de edebilir istese :d

İngilizcesi de var halbuki. Türkçe küfür yerine hakemin anlayacağı şekilde de edebilir istese :d
İtalyanca bile eder, İsmail hoca rakip teknik direktörün ismini bile doğru telaffuz edemiyor :ROFLMAO:

Fetöce de biliyor hoca efendisinin ismini de güzel telaffuz ediyor İsmail Kartalın aksine :d

Geri