Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

2016 da üniversite hazırlık senesinde en yakın oda arkadaşım koyu Beşiktaşlıydı. 3-3 lük Benfica maçını beraber izlemiştik. 3-0'dan 3-3 olduğunda iki katlı ranzanın tepesine çıkıp Beşiktaş'ı Vodafone arenada sadece tanrılar Yener Laaaan diye bağırmıştı. O günden beri sempatim vardır....
Oda arkadaşın Wegh mi bu nasıl anı ljakamaznskslsms

Ya Reis Allah aşkına gerçekten cidden mi su şişesinden dolayı mı istifa ettiğini düşünüyorsun yani o kadar mı onursuz bu İsmail kartal hocam...
Çok duygusal bir açıklamaydı, adam da çok duygusal yani olamaz mı ?

Bu açıklama İso Kartalın istediği adamları almadık biz kendi istediklerimizi aldık açıklaması. Sen kaç ay önce geldin Dünya kupası oynamış Amrabat bile satamadınız rezil kepazeler ne anlatıyorsunuz? Hadi Çağları falan satama ne bok olduğu belli ama geçen yıl Betis de Avrupa kupası oynamış, Fas ile Dünya kupası oynamış performans vermiş topçuyu bedava salan adamsınız. Senin eşşek yöneticin Oğuz Çetin ne adam almasını bilir ne satmasını. Hala daha adam almışlar diyor, sağlam bir yönetim olsa yabancı menejer bağlantılı Amrabattan falan dünyaları kazanırdı. Senin muritlerin son gün Anadolu takımı stoperine 1.5 falan teklif edip almaya çalışıyor siz bu kafadasınız.

Gelmeden önce "Para harcayacak yer arıyorum" deyip geldikten sonra 50 bahane konuşma. Senden bir bok olmaz dedim, dediğimi de kanıtladın. ŞL kalmış bir takımda 8 numara Bartuğ, kanat Kerem-Oğuz falan oynuyorsa rezil bir kadro yapmışsın demektir. Bir de çıkıp "Kadromuz iyi" hikayesi anlatıyorsun. Yedek Santraforun Lukaku en son 2 seneden fazla zaman önce 90 dk maç oynamış. Seçilmeden Hakan Safi'nin Luis Suarez transferine laf yapıp gidip bitik Lukaku alıyorsun sonra çıkıp hikaye anlatıyorsun. Sen 200 M verip oyuncu falan almazsın, verdiğin parayı da geri alma yoluna bakarsın seni tanıyan herkes bunu biliyor.

Neyse ki bu sezondan sonra seni bu kulübün kapısından bir daha sokmayacak vaziyete getirmek için her şeyi yapacağız...

Şöyle diyeyim Benim için İsmail Kartal neyse onun için Şenol Güneş o. Arada durup durup bir gün Şenol Güneş ölecek diye üzülüyor :s

Bu arada @Nebukadnezar Hasan Arda Kaşıkçıdan 100 kat iyi Beşiktaşlı olurum. En azından düğünümde çeyrek taktılar diye Gsli olmam :s
Maalesef ikna olmadım. Hasan Arda Kaşıkçı GS'li, Beşiktaşlı değil. Beşiktaş maç günü konuşmayacağım Beşiktaş hakkında dedin, bugün maç var. Daha ilk günden fire veriyorsun maalesef. Bir Beşiktaş'lı olarak maalesef bu tip durumlar kabul edilebilir gibi değil 😔

Çok duygusal bir açıklamaydı, adam da çok duygusal yani olamaz mı ?
Ne deyim Redim ya saygı duyuyorum dostum seni seviyorum adamsın. Bu arada unutmadan En büyük Fenerbahçemmmmm 👏

Geri