Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
İkisi birden ?
Hoca elestirisi yapmayacagim. Saka bir yana kararindan donmemeli ki benim icin iyi hatirlansin. Koca kamp doneminde kendisinin de hatali oldugu noktalar var. Hocanin birinci hatasi profesyonel bir teknik ekibinin olmamasi en basitini soyluyorum ama asil suclu Aziz Yildirim denen koltuk sevdalisi sahis.
Valla eder etti bak Aciz hikaye anlatıp dursun, geri döner işi de hikâye. Yok şişe attı istifa etti falan diyorlar, Aciz oyuncu istekleri oldu diyor hikaye anlatıyor. Mert Müldür iyi, Levent iyi diye hikâye anlatıyor. Yani İsmail Kartal karakterli adam "Bana bok gibi kadro kurdu yönetim, kalsın dediğim yada gelsin dediğim hiçbir şeyi yapmadılar" demedi diye kötü adam yapılmaya çalışılıyor bugün. Adam çıktı dümdüz "Ben kulübün önünü açıyorum" dedi istifa etti.
Yalan makinesine bağlasan makineyi bozar bunak ya. Gelmeden önce neler diyordu şimdi ne diyor. Kante'ye laf atıyordu takımın en iyilerinden, Cherif'e laf attı 25+ M satıldı. Aldığı Lukakuyu görüyoruz...Defans yaptik macta. Kazanmamiz gereken acik oynamamiz gereken maclarda takim dokuluyor. Yalanci herifin teki.
Salak salak şeyler söylüyor hep gram mantık yok.. Çocukluktan bu sarı bu kızmızı dedi peder tutuyoz işte.. City'yi tutacak olsak senle ne işimiz olur bok kafalı ya : )Milletin hocası hemen istifa ediyor biz Bokan'a her Allah'ın günü sövüyoruz herif şu şekil cevaplar veriyor. @justahuman @LoveCook @Montana @Kuroro