Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Fenerbahçe - Roma

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
ismail yapma ismail. sen daha 99 puan toplayacaktın. ağa be

Foruma giremeyen bi ben miyim?

Harbiden Asensio mideye indirmiş İsmail'i, İsmail Asensio'yu yiyemeden Asensio İsmail'i yedi. @havlu @Smith

Hoca elestirisi yapmayacagim. Saka bir yana kararindan donmemeli ki benim icin iyi hatirlansin. Koca kamp doneminde kendisinin de hatali oldugu noktalar var. Hocanin birinci hatasi profesyonel bir teknik ekibinin olmamasi en basitini soyluyorum ama asil suclu Aziz Yildirim denen koltuk sevdalisi sahis.

Sergenle İso Eagle su şişesi gelince istifa ettiler. Adamın şöyle görüntüsü var, valla Okan gibi olucan sallamıcan tüm haksızlıkları yapıcan. Mağdur olucan sürekli hayat ne güzel anasını satayım bir de AKP'li oldun mu, senden winnerı yok.

Valla eder etti bak Aciz hikaye anlatıp dursun, geri döner işi de hikâye. Yok şişe attı istifa etti falan diyorlar, Aciz oyuncu istekleri oldu diyor hikaye anlatıyor. Mert Müldür iyi, Levent iyi diye hikâye anlatıyor. Yani İsmail Kartal karakterli adam "Bana bok gibi kadro kurdu yönetim, kalsın dediğim yada gelsin dediğim hiçbir şeyi yapmadılar" demedi diye kötü adam yapılmaya çalışılıyor bugün. Adam çıktı dümdüz "Ben kulübün önünü açıyorum" dedi istifa etti.

Aciz biraz adamsa "Biz kabul ediyoruz" der geçerdi ama onda o adamlık yok. Aciz çıkıp "kadro çok iyi diyor" öyleyse hemen getirirsin bir TD oynatır iyi. Fakat herkes biliyor ki bu kadrodan bir bok olmaz, bu takımı tek İso Kartal adam ederdi kısa vadede onu da saçma sapan transfer sezonuyla falan bok etti Aciz.
Defans yaptik macta. Kazanmamiz gereken acik oynamamiz gereken maclarda takim dokuluyor. Yalanci herifin teki.
Yalan makinesine bağlasan makineyi bozar bunak ya. Gelmeden önce neler diyordu şimdi ne diyor. Kante'ye laf atıyordu takımın en iyilerinden, Cherif'e laf attı 25+ M satıldı. Aldığı Lukakuyu görüyoruz...

Geri