Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Eren maçta Toreira'dan sonra muhtemelen en iyi isimdi.

Eren!in yaptığın en ufak hata göze batıyor ama "ilk geldiği zamanları hariç tutarsak" olumlu işleri pek görülmüyor. Maliyeti açısından düşünülürse çok değerli bir parça.

Ama yedek olarak. GS'nin tüm yedeklerinin bu seviyede olması lazım. İlla servet dökmene gerek yok. Eren'in maaliyeti ortada.
Bunu yapabilirsen o zaman tam bir ŞL takımı olursun.

Adamı Fenerbahçe aşkını kullanıp manipüle edecekler. Sen fenerbahçeni yarıyolda bırakmazsın vs çekip ikna edecekler. Kansız taraftar da ZUHAHAH geri döndü deyip bir tur daha sövecek. İnşallah bunlara kanmaz ve dönmez. Dün maç sonu taraftar röportajlarını izliyorum fener niye önde basmadı fener önde basar falan diyorlar. Bunlara, kendilerine köpek muamelesi yapan Mourinho müstehak
La önde bassan Roma 4 atardı dün o ön hattıyla. En akıllı oyunu oynadı takım, ileride eşşek topçular olmasa biz yenmiştik. Vedatın, Oğuzun, Keremin kaçırdıkları ortada. Doğru düzgün topçular olsaydı bunlar yerine 3-1 veya 4-1 almıştık. Merkezde Bartuğ ile Romaya karşı üstün oynamış takım, daha çok pozisyona girmiş daha az pozisyon vermiş. Diyorum ya Acizin en büyük dua etmesi gereken kisi İso Kartal şuan. Başka bir TD olsa yerli yabancı fark etmez dün o kadroya sıçardı.

Bu kadronun oynayacağı maksimum oyun dün ki oyun. Adamın istediği hiçbir şeyi yapmadılar. Adam da "Ben Fenerbahçe'nin önünü açıyorum" deyip istifa etmiş hala utanmadan kapısına gidiyorlar. Ulan kapısına gidecekseniz niye dediklerini yapmıyorsunuz? Adam istifa ediyor hala yakasından düşmüyorlar. Adami 8 numarasız, 10 numarasız, kanatsız ŞL oynamaya gönderiyorsunuz utanmadan hala kapısına gidiyorsunuz. Acizci tayfadan bir cacık olmaz...

İnşallah bu şerefsizlere uyup geri dönmez Fener camiasına ve medyasına yaranamaz. Bu şerefsiz Fener medyasına özellikle kendilerini aşağılayan köpek yerine koyan Mourinho gibi birini getirirler!
Bu yönetimle başarılı olma ihtimali sıfır. Adamın arkasında durmuyorlar. Ota boka yalanlama yaptılar, 50 kanal "Roma maçına göre yönetim İsmail Kartal hakkında karar verecek. Gönderecek" haberi yaptı yalanlamadılar. Ulan SAÇ'ın, Yağızın ottan boktan düz haberlerini bile yalanladınız. TD olayına neden yapanlama yapmadınız? Çünkü doğruydu. Dün kötü oyun ile GS gibi kaybetse hemen göndereceklerdi. Öyle ki GS kadrosuna göre çıkan 11 daha kötü bizde.

Acize göre süper kadro, oynayan adamlar Bartuğ, Kerem, Vedat. Merkezde sonradan girecek adam yok diye Levent Mercan falan giriyor, böyle rezillik ötesi kadroyla Acizin götünü kurtardı yine. Dediğim gibi gelse de birşey olmaz bu kadrodan, Aciz kimi getiriyorsa getirsin bu kadro ile Klopp bile başarılı olamaz...

La önde bassan Roma 4 atardı dün o ön hattıyla. En akıllı oyunu oynadı takım, ileride eşşek topçular olmasa biz yenmiştik. Vedatın, Oğuzun, Keremin kaçırdıkları ortada. Doğru düzgün topçular olsaydı bunlar yerine 3-1 veya 4-1 almıştık. Merkezde Bartuğ ile Romaya karşı üstün oynamış takım, daha çok pozisyona girmiş daha az pozisyon vermiş. Diyorum ya Acizin en büyük dua etmesi gereken kisi İso Kartal şuan. Başka bir TD olsa yerli yabancı fark etmez dün o kadroya sıçardı.

Bu kadronun oynayacağı maksimum oyun dün ki oyun. Adamın istediği hiçbir şeyi yapmadılar. Adam da "Ben Fenerbahçe'nin önünü açıyorum" deyip istifa etmiş hala utanmadan kapısına gidiyorlar. Ulan kapısına gidecekseniz niye dediklerini yapmıyorsunuz? Adam istifa ediyor hala yakasından düşmüyorlar. Adami 8 numarasız, 10 numarasız, kanatsız ŞL oynamaya gönderiyorsunuz utanmadan hala kapısına gidiyorsunuz. Acizci tayfadan bir cacık olmaz...
Amacı kendi göndermek değilse ben de hiçbir şey bilmiyorum ya. Egosu zedelendi dün kendi gönderemeyince. İkna edip milli arada kendi gönderecek demişti dersin :s

Amacı kendi göndermek değilse ben de hiçbir şey bilmiyorum ya. Egosu zedelendi dün kendi gönderemeyince. İkna edip milli arada kendi gönderecek demişti dersin :s
Kesinlikle öyle yapacak kansız haciz!!!

Geri