Montana
👑👑
-
Vitrin konusu
- #4,121
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
İlk kesitte Uğur kahkahayı basacaktı zor tuttu o sırıtmayı okuduk. :dYani benim en komik gördüğüm tepki Emre Özcan- Mustafa Demirtaş - Can Önduygu üçlüsünün tepkisiydi.
Reis siz iyi misiniz? İş hayatınızda hiç mobbing yaşamadınız mı ya da maruz kalan birini vs görmediniz mi? Sosyal medya etkisini geçtim bu artık eyleme dönüşen bir lince doğru gitti anlattım uzun uzun. Ama yönetimle alakalı da adama kadro verilmiyor, istediği oyuncular gönderiliyor, maçtan sonra akıl veriliyor, arkasından başkaları ile görüşülüyor, destek olunmuyor vs her maç final maçı. Bir tane sahip çıkan yom. Bu ortamda nasıl takım çalıştırsın? En doğru zamanda istifa etti. Aziz gelip diyecekti ki tamam ben karışmıyorum sezon sonu görüşürüz ama gel sorumlu sensin. Onu bile demedi hala ben onun büyüğüyüm bilmem ne. Kendi görüşmeye gitmiyor iki malı gönderiyor. Aziz zaten buydu diyebilirsin ki haklısın isonun hatası da o zaten bu salak yönetim varken teklifi kabul etmek. Bunu da Fener sevgisi ve içindeki ukteden dolayı olduğunu düşünüyorum ki kendisinin maddi çıkarları vs olsa kovulmayı bekler tazminatı çalardı. Adam cidden çok düzgün adam.Valla normalde seninle aynı fikirde hiç olmam ama ilginç şekilde benim gözümde en sağlıklı tepkiyi seninle @Smith veriyor, herkes isimlere takmış durumda, isimlerin hiçbir önemi yok
Aziz İsmail falan boş iş gelin Messicilikte birleşelim.Red azizci ben İsmail Kartalcıyım çünkü anlaşamıyoruz![]()
Yahu kısacası seninle aynı düşünmüyorum, düzgün adam olduğunu da düşünmüyorum ve açıkçası iyi veya kötü olması da beni pek ilgilendirmiyor, problem yaşamış belli ki yönetimle ve istifa kararı almış, bunda da bir beis görmüyorum ama ne Ismail in ne Aziz in isminin bir önemi yok, önemli olan takımın başarısı, İsmail de gider Aziz de gider o da gider bu da gider, Ismailbahce olmaya gerek yok benim gözümde.Reis siz iyi misiniz? İş hayatınızda hiç mobbing yaşamadınız mı ya da maruz kalan birini vs görmediniz mi? Sosyal medya etkisini geçtim bu artık eyleme dönüşen bir lince doğru gitti anlattım uzun uzun. Ama yönetimle alakalı da adama kadro verilmiyor, istediği oyuncular gönderiliyor, maçtan sonra akıl veriliyor, arkasından başkaları ile görüşülüyor, destek olunmuyor vs her maç final maçı. Bir tane sahip çıkan yom. Bu ortamda nasıl takım çalıştırsın? En doğru zamanda istifa etti. Aziz gelip diyecekti ki tamam ben karışmıyorum sezon sonu görüşürüz ama gel sorumlu sensin. Onu bile demedi hala ben onun büyüğüyüm bilmem ne. Kendi görüşmeye gitmiyor iki malı gönderiyor. Aziz zaten buydu diyebilirsin ki haklısın isonun hatası da o zaten bu salak yönetim varken teklifi kabul etmek. Bunu da Fener sevgisi ve içindeki ukteden dolayı olduğunu düşünüyorum ki kendisinin maddi çıkarları vs olsa kovulmayı bekler tazminatı çalardı. Adam cidden çok düzgün adam.
Böyle bir ortama geldiğini bilmiyor muydu? Aykut Kocaman'dan neden İsmaile döndü Aziz? Mourinho alacağım İsoyla devam etmeyeceğiz diyen değil miydi 2-3 sene önce? Bunu bile bile niye kabul etti? Ne bekliyordu da ne çıktı? Her dediğine he dediği için geldiğini bilmiyor muydu?Reis siz iyi misiniz? İş hayatınızda hiç mobbing yaşamadınız mı ya da maruz kalan birini vs görmediniz mi? Sosyal medya etkisini geçtim bu artık eyleme dönüşen bir lince doğru gitti anlattım uzun uzun. Ama yönetimle alakalı da adama kadro verilmiyor, istediği oyuncular gönderiliyor, maçtan sonra akıl veriliyor, arkasından başkaları ile görüşülüyor, destek olunmuyor vs her maç final maçı. Bir tane sahip çıkan yom. Bu ortamda nasıl takım çalıştırsın? En doğru zamanda istifa etti. Aziz gelip diyecekti ki tamam ben karışmıyorum sezon sonu görüşürüz ama gel sorumlu sensin. Onu bile demedi hala ben onun büyüğüyüm bilmem ne. Kendi görüşmeye gitmiyor iki malı gönderiyor. Aziz zaten buydu diyebilirsin ki haklısın isonun hatası da o zaten bu salak yönetim varken teklifi kabul etmek. Bunu da Fener sevgisi ve içindeki ukteden dolayı olduğunu düşünüyorum ki kendisinin maddi çıkarları vs olsa kovulmayı bekler tazminatı çalardı. Adam cidden çok düzgün adam.
Reis ne alakası var zaten bugün o gelir yarın diğeri mesele o değil güncel durum için konuşuluyor ya hani? Yıllar sonra şampiyonlar ligine gidilmişken uzun süredir şampiyonluk bekleyen takım bir şeyleri düzene sokabilecekken azizin sıçıp batırmasını konuşuyoruz ya hani? Yoksa kimsenin İsmail gitti diye feneri bıraktığı vs yokYahu kısacası seninle aynı düşünmüyorum, düzgün adam olduğunu da düşünmüyorum ve açıkçası iyi veya kötü olması da beni pek ilgilendirmiyor, problem yaşamış belli ki yönetimle ve istifa kararı almış, bunda da bir beis görmüyorum ama ne Ismail in ne Aziz in isminin bir önemi yok, önemli olan takımın başarısı, İsmail de gider Aziz de gider o da gider bu da gider, Ismailbahce olmaya gerek yok benim gözümde.