Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Yönetiminiz sorunlu zaten onu bilmeyen yok ki. Dalga geçmek için iyi diyoruz burda. Dışardan bakınca hocanız da aynı halt bence. Siz İsmail'e farklı gözle bakabilirsiniz tabi bir şey diyemem sohbet ediyoruz burada.
Senin algı yapmaya çalıştığın şey farklı yanlış anlama.

Yani bugün Oğuz Çetin gitti adam dönmeyeceğim dedi tekrardan. Aziz Yıldırım egoist herifin teki dün ettiği lafın altında kalacak diye kendisi görüşmüş sonra.

"Ben gidene kadar hocam sensin" demiş çünkü başka çaresi yok. Bugün Klopp getirse ki bu kadroya isim sağlam hiçbir TD gelmez İso Kartal dışında bu takımı daha iyi oynatacak bir hoca bulamaz. Fakat şöyle bir gerçek var ki İso Kartal salmışsa ve Haciz ısrarı ile geldiyse maksimum 1 aya kalmaz ipler yine kopar. Kopmazsa bile kadro sebebiyle başarılı olma ihtimali yok, çünkü İsmail Kartal istekleri dinlenmedi adam bırakmak istedi ona rağmen yine yakasını salmiyorlar.

Özetle İso Kartal'a boşa laf sallamaya gerek yok. Bir hata varsa İso Kartal dinlemeyen Hacizin, Oğuz Çetin denilen çakalın hatası var. Sen adamın göndermek istemediği adamları yolluyorsun üstüne yerine adam almıyorsun. %90 Aziz-Oğuz suçu varsa %10 İsmail Kartal suçu vardır şu olaylarda.

İki kişi Orkun'u tost yapıyor hakem topa diyor. Sonra Salih omuz atıyor faul veriyor. :D

Nübel napıyorsun lan?

Mustafa Yumlu'nun hala bir yerlerde top oynadığını düşünmüyordum. Hem de Süper Ligde olmasını hiç beklemezdim.

İsmail Kartal devam ediyormuş, taraftar mutlu mu diye bir bilene soralım. @Glorfindel Konu hakkında düşüncelerin neler?

Uyu gerizekalı bjk tarafı uyu... 2 farkla yeniyoruz diye uyu. Hakem bozması maçın içinden geçiyor. Rakibi ezerken bu kadar doğrandığımız maç görmedim lan

İsmail Kartal devam ediyormuş, taraftar mutlu mu diye bir bilene soralım. @Glorfindel Konu hakkında düşüncelerin neler?
Aziz yönetiminde olduğu için istifasında devam etmesini isterdim. Ama onca hoca yapamamışken takımı şampiyonlar ligine taşıdığı için orada sonuna kadar gitmeyi de hak ediyordu. İzleyemeyecegiz diye üzmüştü. Şimdi madem böyle bir karar alındı her fırsatta destek olmak lazım. Üst üste iyi sonuçlar gelirse bu olanlar unutulur ama ilk kayıpta tekrar gündeme gelir klasik.

Geri