Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

@count alucard
Şenol döneminden beri Beşiktaşın sadece Avrupa + Derbi maçlarını düzenli izleme sebebim sinir stres seviyemin bu ligde çok artması. Ben Süper Ligi düzenli takip etmediğimde kafam rahat oluyor anasını satayım. Öyle lig maçı normalde tek tük izlerim, özet en baba yani.

Benim çok heyecanlandıran hoca geldi ondan hoca geldiğinden beri her maçımızı izliyorum yoksa valla çekilecek dert değil ben sinirli adamım haksızlığa hiç gelemiyorum. İyi gün taraftarlığına bağlayacaklara da şunu söyleyeyim Sergen dönemi total 8-9 tane Beşiktaşı izlemişimdir.

Berkcan'ı izliyorum, sakin adam normalde yayına delirerek girdi. :D

Maçlarını hepsini izliyorum bu sezon ama Beine para vermedim. Vermem de. kazanmasın şerefsizler. Ben IP TV bile almayan bir adamım. Sonuçta bir emek var, hırsızlık ve günah şüphesi benim içimi rahatsız ediyor diye bu şekilde davranıyorum. AMA BUNLAR AHLAKSIZ KÖPEKLER.

Renkli takımların taraftarı arkadaşlara da şunu söylüyorum. Galatasaray hakemle şampiyon olursa bile bahane olarak kullanmicam. Net ve kesin olarak söylüyorum Beşiktaş ligde ne yaparlarsa yapsınlar ne kadar çırpınırlarsa çırpınsınlar bu sene ligde Şampiyon olacak.

İyi kadro falan diyorsun iyi değil işte. Misal Oğuz'un kaçırdığı, Kerem'in ölü gibi vurduğu top, Vedatın kaçırdığı. Burada ki pozisyonlarsa çok iyi oyuncular olsa hepsi goldü...
Daha nasıl kadro istiyorsun Reis. bundan önce hangi kadron şuankinden iyiydi de bana bunları anlatıyorsun ?

Türkiye standartlarına göre gs'nin zaten baya iyi kadrosu var fenerin ve bjk'nin de çok iyi kadroları var işte.

Daha nasıl kadro istiyorsun Reis. bundan önce hangi kadron şuankinden iyiydi de bana bunları anlatıyorsun ?

Türkiye standartlarına göre gs'nin zaten baya iyi kadrosu var fenerin ve bjk'nin de çok iyi kadroları var işte.
Mesele sadece isim değil reis. Mesela 11 tane Ronaldoyu bir takıma koy başarı gelebilir mi? Bir takımdaki oyuncular isim isim iyi olabilir başka takımlarda o takımların yıldızları olabilirler ama aynı takımda uyumlu olmayabilirler. Mesela senin birebir de Greenwood harici 1 tane oyuncun var mı? Yok. Bir tane fred muadili gidip gelecek top sürecek orta sahan var mı? Yok. Bir tane Ferdi gibi teknik bekin var mı? Yok gibi gibi

Şunlara 15 tane atalım ama Fener şampiyon olsun okeyim ama iki maçta da 15 tane atacaksak kabul ederim, şu hareketlere baksana.

FB - BJK - TS falan şu kadar kudurtmuyor, hocaları da FB'li Selçuk'ya onunda etkisi var.

Geri