Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
@count alucard
Şenol döneminden beri Beşiktaşın sadece Avrupa + Derbi maçlarını düzenli izleme sebebim sinir stres seviyemin bu ligde çok artması. Ben Süper Ligi düzenli takip etmediğimde kafam rahat oluyor anasını satayım. Öyle lig maçı normalde tek tük izlerim, özet en baba yani.
Benim çok heyecanlandıran hoca geldi ondan hoca geldiğinden beri her maçımızı izliyorum yoksa valla çekilecek dert değil ben sinirli adamım haksızlığa hiç gelemiyorum. İyi gün taraftarlığına bağlayacaklara da şunu söyleyeyim Sergen dönemi total 8-9 tane Beşiktaşı izlemişimdir.
Daha nasıl kadro istiyorsun Reis. bundan önce hangi kadron şuankinden iyiydi de bana bunları anlatıyorsun ?İyi kadro falan diyorsun iyi değil işte. Misal Oğuz'un kaçırdığı, Kerem'in ölü gibi vurduğu top, Vedatın kaçırdığı. Burada ki pozisyonlarsa çok iyi oyuncular olsa hepsi goldü...
@count alucard heee bunun kuruntusu niye belli oldu.. Oh bunu da şehit etmiş
Mesele sadece isim değil reis. Mesela 11 tane Ronaldoyu bir takıma koy başarı gelebilir mi? Bir takımdaki oyuncular isim isim iyi olabilir başka takımlarda o takımların yıldızları olabilirler ama aynı takımda uyumlu olmayabilirler. Mesela senin birebir de Greenwood harici 1 tane oyuncun var mı? Yok. Bir tane fred muadili gidip gelecek top sürecek orta sahan var mı? Yok. Bir tane Ferdi gibi teknik bekin var mı? Yok gibi gibiDaha nasıl kadro istiyorsun Reis. bundan önce hangi kadron şuankinden iyiydi de bana bunları anlatıyorsun ?
Türkiye standartlarına göre gs'nin zaten baya iyi kadrosu var fenerin ve bjk'nin de çok iyi kadroları var işte.