Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

2. Yarı Real yarı sahayı geçemiyordu oyuna girip maçın içinden geçti, bak başka takımda oynasa yemin ederim yedek kalma şansı yok.

Sırf lobicilik yüzünden aptal saptal işlerle uğraşıyor, ciddi söylüyorum Courtois ile birlikte takımdaki en iyi futbolcu.

Mbappe, Bellingham ve Vini'den falan anlık olarak daha iyi, başka bir takıma gidip orada oynasa seviyesinin ne kadar yüksek olduğu ortaya çıkacak.

En az 10/15 tane asisti olması lazımdı, beceriksizler kale ağzından gol atamıyorlar.

Şu maç bile 1 asist yaptı ama 3 tane yapmış olması lazımdı, ben hayatımda bu kadar küçümsenen başka topçu görmedim.

Olduğu seviye ile gördüğü değer arasında inanılmaz fark var, çok daha fazla değer görmesi gerekiyor.

Normalde bu kadar iyi değildi, yine iyiydi ama bu sezon cidden ap ayrı bir seviyede top oynuyor.

Arda için "duran toplardan şans yaratıyor" diye laf atan köpekler çıldırtıyor, ulan beyinsiz köpekler sizin diğer çöp topçularınızın bir tanesi bile onun duran top kullanma yeteneğine sahip değil.

Duran top bu oyundaki en önemli şeylerden biri, adam her kullandığı duran topu doğrudan takım arkadaşlarının kafasına gönderiyor.

Bu beyinsiz köpeklerde duran toplar üzerinden laf sokarak akan oyunda iyi değil algısı yapıyor, işin komik tarafı akan oyunda da en iyi topçu olması.

Real Madrid maçlarını izleyip Arda hakkında kötü yorum yapan adam ya beyinsiz tek hücreli bir canlıdır yada ırkçıdır, bunun artık başka türlü mantıklı açıklaması yok...

Geri