Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Fenerbahçe - Roma

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

Adam gerçek hayatta FM oynuyor. Bir de taraftar aşırı mutlu. Ben FM oynarken sürekli şu şekil kadro kuruyorum. 1-2 sezon gençleri oynatıp, değerini bulanı satıp yerine yenilerini yetiştiriyorum. Bu şekilde sınırsız para kasıom 3-4 sezonda sürekli ve kalite artınca başarı da geliyor. Adam şu an PL'de 2/2 olarak gidiyor ki +35-40 puan ligde kalmasına yetiyor. Gerçekten büyük iş yapıyor.
Özellikle sana yazmıştım Nebukadnezar Reis Sergej Jakirovic'i alın diye bilmem hatırlar mısın 😃

Orkun Kökçü kardeşime buradan seslenmek istiyorum. Orkun kardeşim seni severim lütfen bu haftaki Fener-Beşiktaş maçında geçen sene oynadığın gibi oyna sahaya yüreğine koy bu arada hiç kasma geçen sene kırmızı kart yediğin tarzda oyna kardeşim adamsın seni seviyorum dikkat et kendine (y)

ŞL'den gelen geliri göm gitsin şuna.

Şöyle bir şey varsa Beşiktaş'ta girmeli şu an fırsat olarak alınabilecek en iyi dinamik orta saha.

Beşiktaş transferleri o kadar gizli yürütüyor ki gram haber yok ortalıkta herhalde büyük ihtimal birden açıklanacak veya açıklanmayacak :D
Abi sizin transferler o kadar gizli ki adalı bile bilmiyordur :d

Sadece Elan Ricardo kaldı, geri kalan herkes gitti. Şimdi de Rashica gitmesi lazım ama gitmiyor, çocuklarını okula yazdırmış. Karısı İstanbul aşığı gitmek istemiyor. Eyüp, Kasımpaşa ve Başakşehir şansı doğdu onlara da gitmedi. Türkiye kupasına yazılacak büyük ihtimal. Bu arada maaşının hepsine yakınını verek dedik, onu da kabul etmedi.

Cerny ve Ndidi'ye de teklif gelmeyince onlar da kaldı. Muhabirler de artık menajer bazlı haber yapmayı bıraktılar bu yüzden. Ndidi kesin gider, dediler adam gitmedi. Cerny'de teklif var, dediler. O da gitmedi ki belki son dakika Raskin tks falan olur.

Son düzenleme:
Lamine Camara ile ilgilenirsek Singo ve Jacobs direkt ikna ederler, yani oyuncu tarafı ile problem yaşayacağımızı hiç zannetmiyorum. Monaco zaten UCL'de bile oynamıyor, Camara her türlü gelmek ister. Bizim yönetim almak isteyecek mi, asıl sıkıntı bu.

Dönem ödevini 3 ay yapmayıp son gece 30 sayfa kompozisyon yazmaya çalışan gesem.

Geri