Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

ŞL liginde bu rakipler en kolayı usta işte, kolay rakibin bu. Kadro olarak daha güçlüyüz, ilk 10 dk oynanan oyun muazzamdı, kalanı için sahada hiç bi bok yok, 30 dk akılda kalan bi şey var mı Sane’nin pozisyonu dışı?
GS lobisi kurulmaya yer arıyor Gayet iyi Sane kaç tane top çıkardı defanstan. En azından bunları yapıyor Barış olsa yerinde yemiştik bir tane ordan.. Gs baskıyı iyi yaptı bunun sebeplerinden birisi Sane.

GS lobisi kurulmaya yer arıyor Gayet iyi Sane kaç tane top çıkardı defanstan. En azından bunları yapıyor Barış olsa yerinde yemiştik bir tane ordan..
BAY bu maç üzerine düşeni yapıyor mu, boş yere kurulmayın

Osimhen gururla izliyordur bensiz de top oynayabiliyorlar diye

@RedAcT senin 2’yi 3’ü yemeyeceğinin garantisi yok kanka 2. yarı. Ha Leao girer bireysel maçı alır o başka. Kaç kere yaşadınız benzer şeyleri, heveslenmeyin diye söylüyorum

Bi duyum aldım . Leao beyler ilk yarıyı berabere kapatın gerisi bende demiş.

Sporting cidden kaybetmeyi becerirse sirk ligi ünvanı Portekiz'e geçer. :d

@RedAcT senin 2’yi 3’ü yemeyeceğinin garantisi yok kanka 2. yarı. Ha Leao girer bireysel maçı alır o başka. Kaç kere yaşadınız benzer şeyleri, heveslenmeyin diye söylüyorum
Yok ben onda değilim, yenilmek doğal olanı zaten ama mahkum yenilmek kötü, ben eksikler varken de mücadele eden takim görmek istiyorum, şu ana kadar tatmin ediyor takım ilk yari olarak, ikinci yarı da boyle oynarsin yenilirsin laf etmem ben

Geri