Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen KatılGeçen sene cldeki osimhenle beraber en iyi oyuncumuzdu bana göre. Abartmalık bir şey yok olan oyuncular arasında maks performansı en değerli oyuncu osimhenle beraber . göreceli takım içi değerinden bahsediyoruz bu takım temaslı sert oynadığı maçları kazandı hep sara böyle bir oyuncu değilGeçişlerde Torreria bile piyasada yoktu. Lemina'yı fazla abartıyorsun.
Neyse Sporting hocasının salaklığı sağ olsun fark yemedik alan memnun satan memnun devam. :d
İcardi varken gelseydi icardi osimheni yedek bırakırdıOkan yerine Gs başına çekerdim, futbolcular gözüne girmek için it gibi oynar
Okan olması gerektiği şekilde oynadı singo lemina osi'nin yokluğuna rağmen okan'ı gönderdik diyelim kim gelecek kimuhtemelen atacaklar zaten.
gs okan'ı kovmalıydı takma yazık ediyorlar. Takım gayet kaliteli ve fizikli iyi oynadılar, iyi bastılar. Belki Okan'ı bu yönden övmem gerekiyor ama yine maymunluk yaparak kendine sövdürdü.
Okan denizi alıp göz boyadı gol istiyorum diye ama aslında kaşla göz arasında topçuları çıkartıp takımı dinlendirdi.Benim anlamadığım bir durum var, adamlar 3 - 1 öndeyken neden Sara - Torreira ve Yunus oyundan çıkıyor. Gol atamayalım diye mi? Leao bildiğin sahada tek kaldı, değişiklik yapmak yerine oynatsaydın ya 90 dakika.
Yani 3 - 1 gerideyken Leao tek başına çizgiye inip bir şeyler yapmaya çalışıyor, ne alaka abi?
Bu hakeminde ben anasını sikeyim, normalde hiç sövmem ama hak etti. Olmayan penaltı + verilmeyen kırmızı, orospu evladı ya.
Çok düştüler ya, özellikle Sara sonra Yunus, geç bile kaldı ama oyun fena değildi ya, genele yaymak lazım, sakatlar gelince ve form tutmaya başlayınca daha iyi oluruz, kuyruğu indirmeli maç olmadıBenim anlamadığım bir durum var, adamlar 3 - 1 öndeyken neden Sara - Torreira ve Yunus oyundan çıkıyor. Gol atamayalım diye mi? Leao bildiğin sahada tek kaldı, değişiklik yapmak yerine oynatsaydın ya 90 dakika.
Yani 3 - 1 gerideyken Leao tek başına çizgiye inip bir şeyler yapmaya çalışıyor, ne alaka abi?
Bu hakeminde ben anasını sikeyim, normalde hiç sövmem ama hak etti. Olmayan penaltı + verilmeyen kırmızı, orospu evladı ya.
Malesef şu an tüm sosyal medyada muhtemelen makara geçiyorlardır bizleÇok çok iyi oynadınız hiç canını sıkma, hiç öyle bu ligin takımı değilmiş gibi, utanılacak bir futbol oynamadı gs tebrik ederim.