Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Bilmiyorum göze gelecek bir şey yaptı mı ? Yediğiniz goldeki pasifliği hariç hiç hatırlamıyorum oyunda.

Bu arada penaltı da penaltı değil yada şöyle diyeyim Tırt ligi penaltısı.
Var falan inceledi bi de neyse sağlık olsun

Toreira bu maç:

İsabetli Pas76/76 (100%)
Rakip yarı sahadaki paslar (isabetli)36/36 (100%)
Kendi yarı sahasında pas (isabetli)40/40 (100%)
Uzun Top (İsabetli)6/6 (100%)

6 savunma katkısı.

Umarım tüm sezon böyle oynar.

İyi olmuş sövdüğü, teknik direktör olsam muhtemelen bende söverdim.
La hala ne diyorsun ya, ilk yarı Davidson dirsek atıyor adam rakibe sarı veriyor, aynı Davidson adamı çekti arkadan devam ettirdi. İlk yarıyı bitirdiği yer yine komedi adamlar hızlı çıkacakken hemen bitirdi. Yani şu maç hakem GS'lik ne var anlatsana. Standart Sıçan Buruk her mağlubiyet sonrası hakemlere sövüyor, hata hiç kendinde değil... :ROFLMAO:

Abi en nefret ettiğim mağlup olma şekli ya, ilk yarı eziyorsun 1 - 1 bitiyor, 2. yarı adamlar seni eziyor dümdüz 2 gol yiyip varlık gösteremiyorsun.

Nefret ediyorum abi, dümdüz 5 yesek bu kadar sinir olmam.

Toreira bu maç:

İsabetli Pas76/76 (100%)
Rakip yarı sahadaki paslar (isabetli)36/36 (100%)
Kendi yarı sahasında pas (isabetli)40/40 (100%)
Uzun Top (İsabetli)6/6 (100%)

6 savunma katkısı.

Umarım tüm sezon böyle oynar.
@Magnetar gör bak gör adam gör o kadar sövüyordun 😤

La hala ne diyorsun ya, ilk yarı Davidson dirsek atıyor adam rakibe sarı veriyor, aynı Davidson adamı çekti arkadan devam ettirdi. İlk yarıyı bitirdiği yer yine komedi adamlar hızlı çıkacakken hemen bitirdi. Yani şu maç hakem GS'lik ne var anlatsana. Standart Sıçan Buruk her mağlubiyet sonrası hakemlere sövüyor, hata hiç kendinde değil... :ROFLMAO:
Adam Batrakov'un s*kine tekme attı sarı kart gördü, penaltı desen rezillik. İlk yarıda maçı bitirdiği yerde zaten 1 dakika fazladan oynatmıştı, gayet normal bitirmesi.

Bokan sıçtı ama hakem küfrü net hak etti.

Şimdiden 0 puan - 2 averaj, Barça evde 5'ler 0 puan - 7 averaj. Hadi geçmiş olsun, elendik. İlk yarı böyle bitince 2. yarı beraberliği alacaktın, geçmiş olsun.

Geri