Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Fenerbahçe - Roma

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anketin kapanma tarihi: .
Gol atsa asist yapsa görmezden gelini ama hem onlar yok hem de hayvan gibi top kaybediyor + 12 milyon maaş, o zaman eleştirilmesi kadar doğal bir şey yok.

Bu arada Sane'yi eleştiriyorum ama her türlü ilk 11 başlaması lazım, Barış çöpü yerine her türlü oynar. O kadarda değil, Barış dün hiçbir işe yaramadı. @LoveCook @justahuman
Sane ile alakalı bir sorun görmüyorum. Surat asıyormuş falan... korkunç iyi bir profesyonel hala bu hocayı dövmediğine şaşırıyorum. Umarım onuda yapar heykelini dikeriz..

1 gram futbol bilgisi yok. 1 gram... Amele gibi izliyorlar ama yorumcu işte. 1 tane kaçan pozisyona oyuncu gömüyorlar.. Ulan Arsenal maçını izlemedin mi ? Onu geçtim Real-İnter maçını ? Ne goller kaçırılıyor lan.. Bu şekilde futbolcu gömülür mü ? Sane haricinde rakip sahada top tutan adam yok lan yok ! Ne Yunus, ne Barış, ne Paytakov 1 saniye topa basamıyorlar. Torrik'den de destek alamıyor zaten toplu oyun anlamında.. Beki içe bindiriyor sadece, çizgiden bindiren bir bek yok arkasında.. Adam dünyanın en yalnız futbolcusu falan anlayın şunu artık anlayın ya.

Geri