Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Fenerbahçe - Roma

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Ben Arda'yı sevmiyorum, TD oyuncu olarak değildi dediğim
Maalesef bu operasyonda karşı karşıya geleceğiz, TS Arda Turan söylentileri kulağıma geliyor. TS kapmadan almak lazım...

Tamamen kötü kadroya rağmen alınmış beraberlik İso Kartal'a yazar. Demek Aciz değil sağlam bir yönetim olsa baya ilerlermişiz bu yıl. Kerem Vedat Lukakudan falan bu kadar iş çıkıyor işte...

Aciz İso Kartal'a dua etsin, eşşek bir TD olsa 4-5 yerdi şu kadroyla...

Tamamen kötü kadroya rağmen alınmış beraberlik İso Kartal'a yazar. Demek Aciz değil sağlam bir yönetim olsa baya ilerlermişiz bu yıl. Kerem Vedat Lukakudan falan bu kadar iş çıkıyor işte...

Vedat ve Oğuz'un kaçırdığı pozisyonlar neydi yav öyle, hele Oğuz'un pozisyonu var ya Fenerli olsam cinnet geçirirdim.

Bu arada Fenerbahçemin başında Şampiyonlar liginde puan alan ilk Türk teknik direktörü:şapka:

İsmail Kartal 5 büyük lige karşı 3 maçta 0 yenilgi

Hoca gerçekten bazı konularda bağnazlık yapmıyor. Kadro neyi gerektiriyorsa onu yapmaya çalışıyor. Adam hep elindeki ile yetinmeyi biliyor. Bazı konularda baskıya gelemiyor. Bjk maçı da öyleydi bence mesela. Tabi planı da tutmamış olabilir ama cidden Fener önde basamaz ortada karşılamak zorunda. Bak nasıl pozisyon verdirmiyoruz. Okan mesela şöyle alan savunmasını kaç senedir yaptıramıyor. Hep bir oyun üzerinden ilerliyor.

Geri