Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Fenerbahçe - Roma

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Dostum bu artık dayanılacak noktayı geçti ya. İsmail Kartal hocama telaffuzundan bel altı vuruyorlar, teknik direktörlüğüne bel altı vuruyorlar, karakterine bel altı vuruyorlar ama haciz ve yönetimi bir tane açıklama yapmadı namussuzlar adamın arkasında duralım diye onu da yapmadılar. Fred kalsın diyor gönderiyorlar, Talisca dursun diyor gönderiyorlar, ne diye duracak abi bu adam takımın başında. Azizi tanımıyor musun Redim Mert oynayacak diyor bizim kadromuz müthiş diyor. Her şeyi Aziz yapıyorsa gerek yok İsmail Kartal hocama. Ha zaten Roma maçı öncesinden belliydi İsmail Kartal hocamın istifa edeceği biliyordum yani. Velhasıl en iyisini yaptı İsmail Kartal hocama helal olsun adam kere adam (y)
İnşallah lafının arkasında durur da gider. Ben azizin melek olmadığını biliyorum, aykuttan sonra en sevmediğim adamdır ali koç dahil ama yine de bu işte en büyük eksi ismaile.

Tekrar geri gelecek tabi neyse güzel güzel maç konuşacağımıza elemanı konuşuyoruz işte.

Bu arada Fenerle şampiyon olan ilk Türk td Mustafa Denizli idi. Yalan söyledim :pşşt:

O değil de @Crocus ustam neredesin sen? Fener romadan puan aldı, arthurun kupon yattı, İsmail Kartal istifa etti sonra geri geldi Aziz montellayla anlaşırsa yarın yine gönderilecek. FB lobisi ikiye ayrıldı ben Beşiktaş'a geçtim Magnetar zorla beni GS lobisine sokmaya çalıştı Volkan Demirel hocalığa hazırım dedi ortalık birbirine girdi sen ortada yoksun :s
Futbol konusundan kendini banlattı o, 1 yıl yok.

Güzel davetin için teşekkür ederim ancak Galatasaray; Amed ve Trabzon'dan sonra en sevmediğim kulüp. İstersen sen buyur Beşiktaş'a gel. Galatasaray şampiyon olamadığı ilk sezon 5-6 senelik çöküş dönemine girecek. Beşiktaş ise yükseliş dönemine başlıyor bu sezonla birlikte....
Kötü de gitsek takımı satamayız... (Hatta bokanı yersek daha da bir mutlu uyurum)

Bu isyerinde yedigim en buyuk mobbing patronun oglunun turkiye den kontrolcu getirip (benden 2 kat fazla kazaniyor olacakti) patron kontrol sirasinda sen karisma sadece seyehat, yol, hotel ve sistem degisiklerini hallet demesinin ardindan tum sucu bana atmasi oldu. Cunku yanlis sonuclar cikardi kontrol eden kisi.
Herkesin hayatı zor. Özel sektör. Fenerbahçe de bir özel sektör. Güçlü olacak. Güçlü kalmalıyız

Futbol konusundan kendini banlattı o, 1 yıl yok.
Darısı diğer Fenerbahçelilere inşallah. @Zoro hariç. O son saniyeye kadar hocanın arkasındaydı. Kendimi bir nebukadnezzara kabul ettireyim ona da Beşiktaş vizesi aldırcam

Davies ne gol attı be.

@Smith iş yerinde şu İsmail'in yaşadığı gibi mobbing yaşamış mısındır? Hem de 100de bir maaşına?
Mobbing değil de ilk iş hayatı (stajyerdik nihayetinde) fırçamı geçen sene hocadan tüm hasta, hasta yakınları, diğer öğrenciler ve hemşirelerin önünde yedim. (Ve benden kaynaklı değildi 🥀)

Geri