La şişe mevzusu değil olay sadece, dünden buyana 50 şey yazıldı. Sen demedin başkası ciddi diyor, misal dün Aziz Yıldırım kalacak muhabbeti yaptı bugün İso Kartal'ın dönmesini bekleyenler vardı laf atmak için.
Aziz ile sıkıntı yaşamayan kimse olamaz. Öyle bir adam o, en basitinden bir örnek vereyim bu adamın nasıl bir zihniyeti olduğunu herkes anlasın.
Bugün İsmail Kartal lafını yeyip gelse, bu kadro ile olmaz da. Misal 15 maç 15 galibiyet yapsa ligde geçmişte yaptı benzer birşey ama o dönem onun istediğine uygun kadro yapılmıştı. 16. maç diyelim yenilse yada berabere kalsa, şampiyon için rakip kim? GS yada BJK ile mesela 15 maç sonunda 2-3 puan önde olsa ve puan kaybettiği bir maç sonrası puanlar eşitlense veya 1 puan geri düşse Aziz hiç bakmaz hocayı kovar. Misal hani diyor ya "Ben hoca kovmam sezon ortası" diye hikaye o. Sadece kendi egosu için kovar, kovmazsa topçuları arkadan olay çevirir buna bakarak. Geçmişte takımı Nisanda ligin en erken şampiyonu yapan adamı bahanelerle kovdu "O yapmadı şampiyon" falan dedi. Zico ŞL de çeyrek final yaptı adamı gönderdi. Daum 2 defa üst üste şampiyon yaptı 3. de Denizlide hakem eyyamı ile kulübün hakkını savunmadı şampiyonluk gitti adamı kovdu.
Yani
@redteror mesela diyor ya İso Kartal havayı bozdu falanz yaptığı yanlış vb. hangi hava aga? Hava varsa bu adam sayesinde var zaten, bu kadro başka birinde olsa Roma'dan 4 yerdi dün Bartuğla falan. Kerem her topu yedi, Vedatın önüne top atıyorsun 1v1 yakalayacak gidemiyor. Kaleci ile karşı karşıya golü yapamıyor, Oğuz desen aynı. Adam bunlarla mücadele vermek zorunda mı? Yani bir de kötü sonuç bekliyor yönetim başka TD'lerle falan görüşmüşler. Adamda madem böyle birşey var "Ben istifa ediyorum kulübün önünü açıyorum" dedi. Kötü de bırakmadı, İtalya ligi lideri takıma üstün oyun oynattı puan aldı ŞL'ye kalmak için 3 tur geçti kulübün kasasına 40+ M ekledi gitti. Yani bugün normal şartlarda Acizin evi dükkanı falan taşlanır hani biraz holigan bir ligde olsa bu muhabbet. Dua etsinler İso yine bunları taraftarın önüne atmadı, ceketini aldı gitti.