Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun alakasını anlayamadım şimdi. Şimdi Vodafone bizim sponsorken gitsen Tayyip'le görüşse biz niye resmi siteden haber girelim. Sonra ima edince kızıyorsunuz, bir şeyler var. Bizimkilerde TUGVA'ya stadı kiralamış o da gıcık bir şey. Bu konuda sinirliyim, böyle siyasi figürlerin kullanılması bana hoş gelmiyor. Bakalım daha ne olacak.

böyle hissetmeniz normal çünkü beşiktaş'a oyuncu çakmaya çalışıyorum.
Yani ben en az 4-5 tane muhabir ve duyumcu takip ediyorum, space odalarında takılıom arada. Şu aralar evdeyim hafif bir rahatsızlıktan dolayı dışarı çıkamıom, ses olsun diye açıom. İlk defa senden duydum bu oyuncuyu.

Bunun alakasını anlayamadım şimdi. Şimdi Vodafone bizim sponsorken gitsen Tayyip'le görüşse biz niye resmi siteden haber girelim. Sonra ima edince kızıyorsunuz, bir şeyler var. Bizimkilerde TUGVA'ya stadı kiralamış o da gıcık bir şey. Bu konuda sinirliyim, böyle siyasi figürlerin kullanılması bana hoş gelmiyor. Bakalım daha ne olacak.
Türkiye pazarında olmayan bir firmanın böyle bir sponsorluk desteği sağlamasının tek nedeni var bence. Çözüm sürecine katkı sağlıyorlar. Reis de mühürlüyor onaylıyor.

Türkiye pazarında olmayan bir firmanın böyle bir sponsorluk desteği sağlamasının tek nedeni var bence. Çözüm sürecine katkı sağlıyorlar. Reis de mühürlüyor onaylıyor.
Bunun farkındayım, sadece savunanların neyi savunduklarını anlamıyorum. Mesela biz TUGVA'ya stadı kiralamışız. Çok iğrenç bir şey benim gözümde. Ne kadar para aldık falan onu da sallamıom. Neyse görecez bakalım.

Yani ben en az 4-5 tane muhabir ve duyumcu takip ediyorum, space odalarında takılıom arada. Şu aralar evdeyim hafif bir rahatsızlıktan dolayı dışarı çıkamıom, ses olsun diye açıom. İlk defa senden duydum bu oyuncuyu.
geçmiş olsun, tez vakitte iyileşirsiniz umarım.

keşke ben de adını bugün ilk defa birinden duymuş olsaydım guido rodriguez'in :( :( sabah ve a spor haber yapmış da ciddiye alınacak bir durum yok ortada çünkü 7-8 yıldır her transfer döneminde west ham ya 3 büyüklerden bir topçuyu transfer ediyor ya da bir topçusunu 3 büyüklerden birine satıyor transfer gastecilerine göre. haber bülteni boş kalmasın diye götlerinden haber uyduruyorlar.

• Haha
Tepkiler: Nebukadnezar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü