Futbol Sohbet

UEFA Başkanı Alexandre Ceferin:
“Fenerbahçe eğer bu sezonda Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsa onlar için format değişikliğine gidecez. Önümüzdeki sezon onlarıda alıcaz. Yeter artık 18 yıl oldu günahtır onlara çok acıyorum. ”

• Haha
Tepkiler: justahuman
Kaynak? Uydur uydur ipe diz. Sponsorluk isteyenler varmış da hani nerede?

0c93ce477bd44e85a26973eb8f84acce.gif

La takım 10 günde bir sponsorluk alıyordu bir ara. Bunları formaya nasıl koyucaz diye espriler dönüyordu nasıl sponsoru yok gs nin
Tamam reis en zengin kulüp gs düne kadar parası olmayan, oyuncularının taksitini ödeyemeyen başka kulüptu... Gelen para belli illegal kısmı geçersek florya onun da nasıl elde edildiğine hiç girmeye gerek yok. Konuştuk kaç kere.

Tamam reis en zengin kulüp gs düne kadar parası olmayan, oyuncularının taksitini ödeyemeyen başka kulüptu... Gelen para belli illegal kısmı geçersek florya onun da nasıl elde edildiğine hiç girmeye gerek yok. Konuştuk kaç kere.
La otokoçtan mı almak zorunda illa :d türkiyede en çok taraftarı olan kulübe sponsor olmuyorlar demek

Ersin de fenerli, bu fenerli yorumcular yalandan mı gs yi güzelliyor.
Onun fenerli olmasını yesinler

La otokoçtan mı almak zorunda illa :d türkiyede en çok taraftarı olan kulübe sponsor olmuyorlar demek
Olm sponsoru yok mu dedik? Sponsor olmak isteyen firma sayısı da fazla olabilir. Ama bu gelir mi demek? Saçma sapan bir açıklama. Sponsor var sponsor var kimi 100 verir kimi 10 kaldı ki dediğim gibi bunun dedikleri doğru olsa bile hala istek, yani ortada ne sponsor olmuş 50 tane firma var ne bir şey. Bunu gelir kaynağı gibi anlatmak saçmalık.

• Like
Tepkiler: Zoro
gece gece donnaruma gs haberleri görüyorum

ben doğru olduğunu sanmıyorum. az önce okan'ın açıklamalarına baktım Ederson'a göz kırpmış Donnaruma için şampiyonlar ligi kazanmış bir kaleciyi almak çok zor gibi bir cümle kurdu. Donnaruma haberleri de zaten City'e göz dağı vermek için yapılan bir hamle. Ederson ile Galatasaray anlaştı sadece City'nin yeşil ışık yakmasını bekliyoruz. Bence Ederson %80 ihtimalle yeni kalecisi olacak Galatasaray'ın.

ben doğru olduğunu sanmıyorum. az önce okan'ın açıklamalarına baktım Ederson'a göz kırpmış Donnaruma için şampiyonlar ligi kazanmış bir kaleciyi almak çok zor gibi bir cümle kurdu. Donnaruma haberleri de zaten City'e göz dağı vermek için yapılan bir hamle. Ederson ile Galatasaray anlaştı sadece City'nin yeşil ışık yakmasını bekliyoruz. Bence Ederson %80 ihtimalle yeni kalecisi olacak Galatasaray'ın.
Bu öğlen okuduğum haberlerde de city ortegayı yollayıp edersonu tutacak diye haber gördüm

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü