Futbol Sohbet

birazcık karakteri olan Arap yöneticileri bile osimmhen transferinde son anda adamlar 5 milyon yükseltince masadan kalkıp gitmemişler miydi ? Bi de yüzde 20 satıştan pay 10’a düştü diye 5 milyon daha fazla verdik diyorlar . Yazıktır günahtır Gyokeres için 65 verilen ortamda dünya üzerinde Arabistan dışında kimse su anlaşmayı imzalamazdı. 80 milyon üstüne satıştan kar payı rezilliktir bu kadar büyük bir paranın riskine girip birde adamlara daha fazla veriyorsun. Bir de İtalyan kulüplere satmama şartı ayrı bir komedi. Zaten adamı 2 kulüp istedi biri juve biri manU. 80 milyonu birde bu kadar hızlı kimse ödemezdi trink 40-45 milyon verecez diyorlar.

Buna transfer başarısı diyenler varsa benim için değil. Osimheni aldı beğenmiyor diyenler için de insallah uefa dan 2-3 sene transfer yasağı yeriz de görürüm ben sizi. Ayrıca Avrupa’da iki 9’la oynayıp motor olduğumuzda en büyük Okan buruk savunucusu ben olacağım .
Kral Osimhen gibi bir oyuncu seni istemiş Metin Oktay gibi takılıyor kaç haftadır. Böyle bir fırsat varken artık alacaksın onu limitleri zorlayıp. Hem vizyon olarak hem oyun olarak seni level arttırıyor bu futbolcu. Osimheni almazsan bile onun gibi uyumlu forvet bulana kadar bir o kadar daha para dökersin boş yere. Ayrıca birkaç sene sonra bu adamı satmak istesen iyi bir paraya her türlü satarsın.

Osimheni 120 milyona sattın 40 kar ettin

5 milyon daha fazla vermiştin yüzde 20 yerine yüzde 10 kar payı için.

40’ın yüzde 20’si -> 8 milyon

bunu kabul etmemiştin yüzde 10 oldu o yğzden

40’ın yüzde 10’u-> 4 milyon + 5 milyon Euro= 9 milyon Euro .

Yani burada en az 2 sene oynayacak 2 sene sonra 29 yaşında olacak osimheni 80 e aldık ve yüzde 20’yi yüzde 10’a düşürüp + 5 milyon verdiğimiz için osimheni 120 milyona sattığımızda bile yüzde 20 kar payı verdiğimiz hali daha cazip .

Sizin yapacağınız işin

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
  • Like
Tepkiler: Zoro ve Glorfindel

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü