Futbol Sohbet

Tamam da öyle bir söylüyorsun ki, biz müküz şampiyiz zaten, siz ikiniz yarışın der gibi. Burada bazen bu tip konuşmalar oluyor, hiç girmem ama durduk yerede bu tip söylemlere sokulmayı da istemiyorum. Arada goy goyu geçer o da o kişi tarafından izin verildiği sürece.
Hak veriyorum geçenlerde bi arkadaş "bu sene kaç puan farkla üçüncü olursunuz diye sordu" acı bir tebessümle ben BJK li değilim ki deyiverdim. Azcık empati

Bir an konuyu uzatmaktan ban yedim sandım :cautious: Meğer yeni konu açılmış en son mesaja lütfen yazın sayın mod arkadaşlar lütfen 😃

Bu arada sevgili @Glorfindel sana katılmıyorum takımdaşım. Ambarat'da bir nevi regista ortasaha oyuncularına benziyor. Ayağa iyi stoperimiz olmadığı için Ambarat sürekli defansa gelip pasla takımı çıkarmaya çalışmıştı ve ortasahada çok büyük sıkıntılar yaşamıştık. Hakan da aynı şeyi yapacak yine aynı şeyleri yaşayacağız o yüzden hiç gerekli değil bence (y)

• Like
Tepkiler: Glorfindel
Bu sene Beşiktaşımız ligi ikinci bitirir. Birinci bitirecek Galatasaray ile de öyle aralarında çok puan farkı olmaz. Koçspor ise ikinci yarının sonuna doğru ilk beşten düşebilir.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü