Futbol Sohbet

@Arthur @Whitebear D @RedAcT Osimhen geldi şöyle para verildi diye isyan eden sevinmeyen Gsliler mi görüyorum ?

Biz bu futbolu takımların muhasebesini tutmak için takip etmiyoruz ya. Salın tadını çıkarın şu transfelerin yav.
Harbiden usta. Sanki btc ye yüksekten girip nasıl satıcaz gibi tripler var. Bu adam bizi 4 sene daha üst üste şampiyon yapacak. Yeni nesli komple aldık. Aradaki fark daha da büyüyor. Tr nin bayerni olma yolundaki en önemli adım atılmış para mara konuşuluyor. Sakatlık olmasın diye temenni edicez sadece

• Like
Tepkiler: artyomdh
Harbiden usta. Sanki btc ye yüksekten girip nasıl satıcaz gibi tripler var. Bu adam bizi 4 sene daha üst üste şampiyon yapacak. Yeni nesli komple aldık. Aradaki fark daha da büyüyor. Tr nin bayerni olma yolundaki en önemli adım atılmış para mara konuşuluyor. Sakatlık olmasın diye temenni edicez sadece
Usta TCden 10 kat iyi yönetiliyorsunuz. Dursun özbek kulübe fazla cb adayı yapılmalı

• Love
Tepkiler: artyomdh
para babası Araplar bile osimhen transferinde napoli son anda 5 milyon ekledi diye transferden vazgeçmişlerdi :d bizimkileri ellerinde oyuncak etmişler sorsan transfer başarısı. 4 sene üst üste şampiyon olursak o zmaan transfer başarısı diyeceğim.

diğer büyük takımlarla Galatasaray bir mi? 200 milyon Euro transfermarkt değeri olup bir oyuncuya 80 milyon Euro + mevkisindeki en yüksek maaşı veren bir tane bile takım bul bana.
Şimdi birincisi transfermarkta bakılarak transfer mi yapılıyor. İkincisi mesela Citynin aldığı Khusanov vardı aklıma ilk o geldi. Üçüncüsü de sen futbolcular için cazibe merkezi değilsin 5 büyük ligdeki takımların maaş olarak daha az para vermesi normal oralar cazibe merkezi futbolcular için. Yüksek bonservis düşük maaşa transfer yapar o tarz takımlar. Osimheni de almak vizyonu tamamen değiştiren çok da iyi bir transfer valla

Şimdi birincisi transfermarkta bakılarak transfer mi yapılıyor. İkincisi mesela Citynin aldığı Khusanov vardı aklıma ilk o geldi. Üçüncüsü de sen futbolcular için cazibe merkezi değilsin 5 büyük ligdeki takımların maaş olarak daha az para vermesi normal oralar cazibe merkezi futbolcular için. Yüksek bonservis düşük maaşa transfer yapar o tarz takımlar. Osimheni de almak vizyonu tamamen değiştiren çok da iyi bir transfer valla
Usta zaten biz bu işi de beceremiyoruz ki?????? 200+ milyon eurolık kadron vardı fb de aynı şekilde rangers az Alkmaar falan elendik. Demek ki bu sistemde olmuyor ? Galatasaray’ın bir oyuncuya 80 milyon Euro verecek mali kudreti olduğunu iddia etmekte ayrı bir dünya. Son olarak dediğin doğru evet transformarkt değerine göre bakılmaz reelde 200 milyon Euro bile değiliz .

ilk 24'te olunca ne oluyor ?

Bi bu yeni sistemi anlatsana zamanın varsa.
9-24 kendi arasında play-off oynuyor. Ve sıralamada önemli .

Atıyorum 9 veya 10. İle 23 veya 24 eşleşiyor.

Bu da ez kaza ilk 24'e girsen bile kötü bir eşleşmeyle elenme ihtimalinin yüksek olduğu anlamına geliyor.

@Arthur kupa maçlarını bile izlemeyen adam osimhen transferi olunca hortladı hayatımda gördüğüm en şekilci taraftar

• Haha
Tepkiler: justahuman

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü