Daha Gökhan Sazdağı çekicektim ama fazla lüks olur diye almadım.Bizim futbolcu Mamadou Fall'ın adını niye gs kadrosuna yazıyorsun kardeşim ayıp ya![]()
Daha Gökhan Sazdağı çekicektim ama fazla lüks olur diye almadım.Bizim futbolcu Mamadou Fall'ın adını niye gs kadrosuna yazıyorsun kardeşim ayıp ya![]()
50 tane yalaka adamı olsa yine de ses çıkarır yanındaki alkışçı kesim önemsiz. Ali Koç için iki seçenek var. Ya çok saf, çevresinde birkaç kişi başarılısın diye kandırıyor ya da proje için burada :T Takım umrunda değil, maçı statta izlemiyor, takım önemli maça çıkıyor partilerde geziyor.En son seçim harici normal toplantıda bile bayağı alkış destek alıyordu. Bence çoğunluk ondan yana. 2.liği başarısızlık olarak görmüyorlar. Avrupa kimsenin umurunda değil hele alinin hiç. Baksana kampa katılan oyuncuların yarısı gidecek. Yarıdan fazlası defans. Skriniar ve asensio bile yetişmedi. Bu kadro ile eleme geçmeyi düşündüklerini hiç sanmıyorum bence umurlarında değil. He çok pr a ihtiyacı olursa gider yaşı geçmiş mane falan alır gönülleri alır.
Avrupa liginde bile yapamıyorsunuz, şu kadronun yarısı ile de şampiyon olma imkanınız var ki... Şampiyon olmak için osimhene mi ihtiyaç vardı? neyse ya ne yaparsanız yapın banena :d ama gidip de şöyle kadro böyle tarihin en iyisi şöyle yıldız diyip de ilk 24 hedefi koyamıyorsanız. Bi brest bi feyenoord bi brugge bi psv vs olamayız diyorsanız ne diyeyim komik bence shsjskLigi düzenli olarak birinci bitirip her sene cl ye gitmek en önemli şey. Birden harikalar yaratamazsın zamanla o seviyeye çıkarsın. Daha en pahalı ilk 24 takımda bile değilsin bir zahmet ilk 24 diyorsun :d Cl ye gitmedikçe normal bu yorumlar
İlk 3 sene enkaz gibiydi usta ya o kredi verilirde sonrası evet haklısın 4 senedir çırpınıyourzNe bileyim taraftarın stadı boş bırakması feneriumdan hiçbir şey alınmaması gibi sert şeyler yapılmalı. Adam sahiplendi kulübü şampiyon yapana kadar gitmemekte ısrarcı. Bu son 2 yıla kadar istifa sesleri bile yoktu. Çok geç kalındı
Keşke alsak ama Ali Koç'un vizyonuna uygun değil. Orta açamayan sağ bek vizyonu küçümsenemezDaha Gökhan Sazdağı çekicektim ama fazla lüks olur diye almadım.
İlk 24 hedef konulmalı zaten de senin ilk 24 ü küçümsemene itiraz ediyorum. Osimhen gibi bir oyuncuyu 4 yıl oynatmak demek 4 sene daha muhtemelen favorisin demek.Avrupa liginde bile yapamıyorsunuz, şu kadronun yarısı ile de şampiyon olma imkanınız var ki... Şampiyon olmak için osimhene mi ihtiyaç vardı? neyse ya ne yaparsanız yapın banena :d ama gidip de şöyle kadro böyle tarihin en iyisi şöyle yıldız diyip de ilk 24 hedefi koyamıyorsanız. Bi brest bi feyenoord bi brugge bi psv vs olamayız diyorsanız ne diyeyim komik bence shsjsk
Bu arada ilk 24 ün başarı olduğu algısı nereden çıktı ilk? Son 16 başarıdır. Cl’deki takımlara bakınca son 16 bayaaaaa imkansız
Valla özellikle ilk sene rezillikti. 17 maçta 17 puanı mı ne vardı. Takımı o hale getiren aziz değil aliydi. Yaptığı transferler aşırı rezaletti.İlk 3 sene enkaz gibiydi usta ya o kredi verilirde sonrası evet haklısın 4 senedir çırpınıyourz
Dediklerine katılıyorum ama öncedende 32 takım vardı son 16 başarıydı şimdi niye böyle başarı oluyor diyorum. Olay seviye farkıysa bu fark zaten hep vardı. Ysni önceki sistemde kimse 3.‘lige başarı demiyordu şimdi 24 direkt başarı oldu Değişik oldu .İlk 24 büyük başarı maalesef.
Şuan için kesinleşen 29 takım var. Bunlar arasında GS piyasa değeri olarak 23. sırada.
Ve daha 7 takım daha eklenecek.
Bunun üstüne ligimizin kalitesi sebebiyle piyasa değerimizim pek bir şey ifade etmediğini, 60 dakikadan sonra 20M'luk takımların titrettiği hale düştüğümüzü düşünürsek ilk 24 en realist hedef.
Ve ben bunu "başarısızlık" saymam.
Üstüne bir de ŞL'de dayak yiyip yine şampiyon olup yine direk şl apoleti aldıysan çok iyi sezon geçirmişsindir.
İlk 16'ya kalırsak ise ciddi bir başarıdır.
En önemli şey oralarda düzenli olmak. O tempoya alılırsak elbet 16'da gelir çeyrek de. Ama şuan bence gerçekçi bir beklenti değil.