Futbol Sohbet

cv'sine aldanılmasın, topçu falan değil bu arkadaş. umarım betis'e satarlar da sizde patlamaz.
Verilerine baktım, svenson'un defansı daha iyi bundan tek farkı hava topları, çok düşüşe geçmiş bir oyuncu. Bir ara verileri iyimiş, sonra mental midir nedir bayağı bir düşmüş.

• Like
Tepkiler: akira
Verilerine baktım, svenson'un defansı daha iyi bundan tek farkı hava topları, çok düşüşe geçmiş bir oyuncu. Bir ara verileri iyimiş, sonra mental midir nedir bayağı bir düşmüş.
futbolu kafasında bitirmiş bir arkadaşımız emerson royal. kabul, milan'ın genel olarak kötü oluşu da oyuncuyu kötü etkiledi ama defans yaparken pozisyon kaybeder, takım sete oturduğunda saçma sapan şeyler deneyip atak hiç eder, rakip kontraya kalktığında adamını kovalamadığı olur. artı hiçbir şey yazmaz bu oyuncu kimseye.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
piyasa değeri tüm trden büyük la. (osimhen gelmeden yazayım hemen bunu)
osihmen bize geldiği gibi piyasa değerini malum site 20m'e düşürür. Şaka bir yana zor kura değil hem ben gruplara kalma aşamasında Fbyi destekliyorum. çok samimiyim. Şampiyonlar ligine gelip orada oynarken ligi vermeniz lazım. Şampiyonlar liginde zaten başarı gelmez. Hem dalga geçecek takım lazım yoksa tüm sene bizle dalga geçersiniz.

• Haha
Tepkiler: Crocus
osihmen bize geldiği gibi piyasa değerini malum site 20m'e düşürür. Şaka bir yana zor kura değil hem ben gruplara kalma aşamasında Fbyi destekliyorum. çok samimiyim. Şampiyonlar ligine gelip orada oynarken ligi vermeniz lazım. Şampiyonlar liginde zaten başarı gelmez. Hem dalga geçecek takım lazım yoksa tüm sene bizle dalga geçersiniz.
usta ya sizde başarılı olun yazıktır şeklinde alt metin aldım feneri bu hale getirenler utansın

• Haha
Tepkiler: Daredewill
Evi arabayı satıp diarra gol atara basın (üniversite için buraya gelip topçu olan eleman) Bu tür olaylar hep fenerin başına gelir çünkü.

Not:Yatırım tavsiyesi değildir

feyenoordun transformarkt değeri iyiymiş.
En değerli oyuncuları stoperler, bir de Timber, 9 10 tane sakatı var, stoperleri de yanılmıyorsam transfer yapacak, Hollanda takımı tabi bizlere göre sistem ve disiplin var da, zorlansa da geçer diye düşünüyorum ben Fener'in.

• Like
Tepkiler: Bavs

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü