Futbol Sohbet

• Like
Tepkiler: Zoro
Fenerin maçları S sport dan versin oyları kapar. Buna sağlam proje falan lazım geçen sene ki geri vitesi aşırı eksi yazdırdı.
Evet çok oy kaybettirdi geçen seneki adaylıktan çekilmesi ama. Ali olmasın yeter. En azından 1-2 yıl Sadettini deneriz baktık bir şey olmuyor değiştiririz. Aliden kurtulmak lazım (y)

• Like
Tepkiler: Sesshomaru
Yıl oldu 2025 Galatasaray hala takıma bek arıyor. Hatipoğlu denen hurdacı takıma bir tane daha kanat bek kitlerse başına geleceklerden artık ben sorumlu değilim.

• Haha
Tepkiler: ErsiN.
Yıl oldu 2025 Galatasaray hala takıma bek arıyor. Hatipoğlu denen hurdacı takıma bir tane daha kanat bek kitlerse başına geleceklerden artık ben sorumlu değilim.
Benim tek anlamadığım şey ahmet kutucu ve cuesta bu kadar gömülmüsken frankowski çöpünün hiç konuşulmaması. Devre arasının en kötü transferiydi .

• Like
Tepkiler: ErsiN.
Benim tek anlamadığım şey ahmet kutucu ve cuesta bu kadar gömülmüsken frankowski çöpünün hiç konuşulmaması. Devre arasının en kötü transferiydi .
O adam muhtemelen 3lü oynayan bir takıma gidince yıldız olur. Angelino Roma'da öyle oldu keza. Doğru oyuncular yanlış sisteme alınıyor. Ben en büyük kazığın Cuesta olduğuna fitim. Herif cidden futbol oynamayı sokaktan çevireceğin bir adam kadar bile bilmiyor gibi görünüyor.

Kutucu ve Berkan gibi adamlar gittikleri herhangi bir anadolu takımının en önde gelen oyuncuları (Zira Ahmet Eyüp'te öyleydi.) olabilirler. Bu seviyenin adamları değiller sadece üstlerine fazla gitmenin manası yok. Ahmet Kutucu yerine Oğuz Aydın'a aynı paraya burun kıvırdıkları için bizim yönetim dayaklık yine tabii.

O adam muhtemelen 3lü oynayan bir takıma gidince yıldız olur. Angelino Roma'da öyle oldu keza. Doğru oyuncular yanlış sisteme alınıyor. Ben en büyük kazığın Cuesta olduğuna fitim. Herif cidden futbol oynamayı sokaktan çevireceğin bir adam kadar bile bilmiyor gibi görünüyor.

Kutucu ve Berkan gibi adamlar gittikleri herhangi bir anadolu takımının en önde gelen oyuncuları (Zira Ahmet Eyüp'te öyleydi.) olabilirler. Bu seviyenin adamları değiller sadece üstlerine fazla gitmenin manası yok. Ahmet Kutucu yerine Oğuz Aydın'a aynı paraya burun kıvırdıkları için bizim yönetim dayaklık yine tabii.
Franklwski oynadığı her maç ruh gibiydi mevkisinde oynamayan bir oyuncuya göre de cok kötüydü. Yani yine kenarda oynadı zaten lovecookla da bu muhabbetleri yapmıştık aynı şeyleri diyorum da bana göre hiçbir futbolcu için kabul edilemez bir performanstı .

• Like
Tepkiler: Cyber
Franklwski oynadığı her maç ruh gibiydi mevkisinde oynamayan bir oyuncuya göre de cok kötüydü. Yani yine kenarda oynadı zaten lovecookla da bu muhabbetleri yapmıştık aynı şeyleri diyorum da bana göre hiçbir futbolcu için kabul edilemez bir performanstı .
Franky ilk maç dışında mevki ile açıklanamayacak kadar kötüydü. Ama oyuncunun kumaşı geçmişi belli. Dursun bile o gelecek bek problemi bitecek diye gece 5'e kadar uyumamış. Ama olmadı, ayağı ile öne çıkan adam iki metreye pas atamıyor, yapacak bir şey yok. Olmayınca olmuyor. Zamanında Misimoviç bile sadece 10 dakika kalitesini göstermişti onun dışında hayal kırıklığıyda. Jelert de yine belirli bir olumlu ön kabulle gelmişti ve ikisi de gelmek için takımlarıyla restleşip geldi vs.

Cuesta ise bağıra çağıra bundan olmaz diye geldi ve olmadı. Bu yüzden dile dolandı.

Yoksa dediğin gibi en az Cuesta kadar kötü bir transfer bizim için. Neyse ki ikisinin de talibi var.

Bu arada tuhaf bir kadro ile sahadayız. 2-1 yeniliriz

• Like
Tepkiler: Bavs

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü