Futbol Sohbet

Genel olarak kötü bir takım vardı sahada ama oyun planı konusunda çok eksiktik. Genel kanının aksine ben üç transferi de çok iyi buldum ama gerekli parçaları bulamazsanız bu transferler de kötü gözükecektir. Emin olabilirsiniz. Orkun'un hiç dinlenmedi üstüne kamp geçirdi, o yüzden ayarı kötüydü. Abraham'ın hırsını, önde presini ve takım oyununu beğendim. Birkaç kez top ezmiş olsa da bunları genelde 3-4 kişilik baskılar altında yaptı. Bunu da aslında devre arasında Oğuz Çetin'in tavsiyesi engeller. İki kanat oyuncusnun Abraham'a yaklaşabilmesi lazım. Rachica yaklaşmıyor, öbür tarafta da kanat yoktu devre arasına kadar. Sonra Rafa geldi biraz daha hareketlendi orası.

Savunma meziyetleri yüksek bir sağ bek ihtiyacımız var. Orası açık ara belli. Svenson çok açık veriyor, kademeye giremiyor, hızlı değil. Pasör bir stoper ihtiyacımız var. Bağlantıyı sağlamak için ayağı düzgün olması gerekiyor oradaki adamın. Yoksa hücuma çıkarken Demir Ege ve Orkun çok fazla geriye gelmek zorunda kalıyor bu da onları fazla koşturuyor.

Demir Ege'yi çok beğensem de Orkun'un savunma performansı göstermesine gerek kalmayacak bir 6 numara ihtiyacımız var. Demir Ege'nin savunma yönü, Portekiz öncesine göre gelişmiş olsa da hala yeterli değil. Ayrıca tek başına bir unsur değil, sağ kanadımız sıkıntılı olduğu için Demir Ege ağırlıklı olarak sağ tarafı kapatmaya çalıştı. Orkun da savunma meziyetleri yüksek bir oyuncu olmadığı için orta sahamız boş kaldı. O noktada hoca Gedson-Rafa yer değişikliğiyle dinamizm kattı biraz daha rahatladı orta saha.

Rafa da kötüydü bu arada. Geçen sezonki performansının yarısını verseydi maçı tek başına alabilirdi.

Özetle en az 4 ilk 11 transferi gelmeden bu takıma Messi'yi getirsen kötü gözükür. Tamamlayıcı parçalar lazım ve acilinden lazım.

Bu arada sosyal medyada görüyorum işte Arroyo'yu alacağına Santana/Kevin alsaydın ya diyorlar. Arkadaş, Santana-Arroyo değişikliği yapsak Arroyo şov yapar bizim medya aynı konuyu konuşurdu.
Orkun ve Abraham tamam da, Jurasek bence çok kötü transfer ya, maçı izlemedim ama özete baktım, 4 golü de Jurasek tarafından yemişsiniz, cok zaafiyet veriyor, hücum kısmında da ekstrasını görmedim açıkçası, ki 2 3 tane hazırlık maçınızı da izledim. Sizin stoper hattı da kötü bence, 2 stoper artı bir tane kaliteli 6 olmadan işiniz çok zor, kanatlar gibi duruyor asıl problem ama bence savunma hattınız çok daha büyük problem.

Orkun ve Abraham tamam da, Jurasek bence çok kötü transfer ya, maçı izlemedim ama özete baktım, 4 golü de Jurasek tarafından yemişsiniz, cok zaafiyet veriyor, hücum kısmında da ekstrasını görmedim açıkçası, ki 2 3 tane hazırlık maçınızı da izledim. Sizin stoper hattı da kötü bence, 2 stoper artı bir tane kaliteli 6 olmadan işiniz çok zor, kanatlar gibi duruyor asıl problem ama bence savunma hattınız çok daha büyük problem.
gedson 6 değil mi

Liverpool'dan Elliot falan diyorlarda adamlar 50 milyon çekecek transferin son gününe kadar oyalanacağız. Paul Nebel'i 15-20 neyse çözüp getirmek daha iyi bence. Bir nevi genç Rafa Silva daha çok forvet tarafında var ben 4-3-3'ten memnunum ama illa bir mertens aranıyorsa cillop gibi topcu. Tek sorun büyük takım görmemiş baskı kaldırabilir mi bilinmez. O risk payınıda düşünmesi lazım yönetimin.

Ciks, 8 oynuyor hatta dünkü maça kanat başlamış, en iyi sağ bek olur ondan ama
Adam geçen sezon full merkezde oynadı 6 da oynar . Takımda bu kadar aksayan yer varken 30 milyon Euro harcanmış merkez üstüne bir de gedson değişsin demek realist olmuyor . 2 kanat 2 bek stoper ohooo gedson mu yani sorun :d

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü