Ajax ile uefa kupasını aldı sonra bize geldi diye hatırlıyorum. Büyük oyuncuydu bu, bunlar...Pierre Van Hooijdonk'u izlemiştik zamanında ne forvetti. Özellikle frikik olsa da izlesem derdim. Ne günlerdi. Sonra Fenerbahçe tarihinin en kötü başkanı ali koç denilen şahıs geldi çok çok kötü futbolcuları izletti yatacak yerin yok!!!
Osimhene bakıp bunu neden geri getirdiniz dediği yerde koptum.. Ulan 75 milyon verdik canımız çıktı bu konuda nasıl bu kadar rahat şaka yapabilirsin.@LoveCook En azından barış gibi değil barış diyo ki sane Osimhen icardi iyi de biz de boş değiliz falan. Sara Geçen sezon ki performansından memnun olmadığını söylemişti sanırım daha önce de bu kafada devam etsin
Osimhene bakıp bunu neden geri getirdiniz dediği yerde koptum.. Ulan 75 milyon verdik canımız çıktı bu konuda nasıl bu kadar rahat şaka yapabilirsin.
Sara, Yunus ve Barış'tan beklentim yüksek şayet iyi bir kaç transfer gelirse..
Şampiyonluk kutlamasında da terlikle kovalıyordu fgkkhÇok iyi demiş. Antrenmanda Osi kürek eliyle tokatlıyordu bunu (( :
Şaka bir yana aralarının iyi olması güzel (( :
Ya bu herif feci bir şekilde yakup ustaya benziyor yahu@LoveCook En azından barış gibi değil barış diyo ki sane Osimhen icardi iyi de biz de boş değiliz falan. Sara Geçen sezon ki performansından memnun olmadığını söylemişti sanırım daha önce de bu kafada devam etsin
Feyenoord ile kazandı sonra bize geldi Reis.Ajax ile uefa kupasını aldı sonra bize geldi diye hatırlıyorum. Büyük oyuncuydu bu, bunlar...