redteror
★★★
Tr'nin bayerni gidip young boysa eleniyor biz benfica'ya kadar gidebilirsek büyük başarı sayarım xDBenfica'ya gider elenir döneriz usta...
Tr'nin bayerni gidip young boysa eleniyor biz benfica'ya kadar gidebilirsek büyük başarı sayarım xDBenfica'ya gider elenir döneriz usta...
Cenabet takımız Red cenabet gidip nasıl Benfica çekiyoruz anlam veremiyorum. Ali koç cenabetliği ve IQ'su da bambaşka bir şey tabiTr'nin bayerni gidip young boysa eleniyor biz benfica'ya kadar gidebilirsek büyük başarı sayarım xD
Hişş eleriz bunları.Cenabet takımız Red cenabet gidip nasıl Benfica çekiyoruz anlam veremiyorum. Ali koç cenabetliği ve IQ'su da bambaşka bir şey tabi![]()
bi maç kazandı, yaptıklarına bak. kazara fener şampiyon falan olsa şunun fenerli versiyonuna dönüşür bu adamAdam futbol sohbette bile lol konusundan bana sallıyor.
Yok be ustam ne alakası var (bi maç kazandı, yaptıklarına bak. kazara fener şampiyon falan olsa şunun fenerli versiyonuna dönüşür bu adam![]()
mou yerinede ft gelse... Var bir hayalimiz
Koptum maalesef… ne dedin hocam parayı fazla verene mi git dedin
Umarım öyle bir şey olur ya, Beyaz Ayı mavi ekran verip işlemciyi yakar, FT'ye karşı Bokan'ı desteklemek zorunda kalma düşüncesi bile keyif verici bemou yerinede ft gelse... Var bir hayalimiz