Futbol Sohbet

her transfere bir şekilde eyvallah derim ama sterling kırmızı çizgimdir. olur da kiralık bile olsa sterling'i transfer edersek eğer saniyesine keserim kulüple bağımı. amasız fakatsız, sterling'i transfer eden kulübün beyin ölümü gerçekleşmiştir ve bir halt olmaz o kulüpten.

515493356-24303721929261149-6558166742152546918-n.jpg

Reis daha büyüğü yokmuydu fotonun. 37843 X 54965 falan.. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Mhy baş kaptan yapılmış fıkra bu kadar. Oynatmadigin adam 1. Kaptan sonra niye başarı yok. Hahaha

• Haha
Tepkiler: LoveCook
Bu Yago yalan olmadı mı bu sene ? ben takip etmiyorum çok iyi ama sanki bir çok haberde hata yaptıydı. Buchi laba en iyisi gibi adam ne derse oluyor..
Ben denk gelmedim açıkçası. Ama 40 milyon euro’luk bir teklif olsa radarından asla kaçmazdı diye düşünüyorum.

• Haha
Tepkiler: LoveCook

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü