Futbol Sohbet

Reisten nba dinlemeye alışmışım her archie brown dediğinde aklıma direkt nba maçları geliyor :d

FB oyun üstünlüğünü almışken mou değişiklerle geri verdi.
bak yeminle diyorum dümdüz takım feyenoord. sadece ve sadece daha fizikliler fener'den ama baktılar ki değişikliklerle birlikte rakipte top yapabilecek adam kalmadı, az biraz tempo yapıp yasladılar fener'i.

umarım maçın geri kalanında yanıltırlar beni ama mou dedemin, şimanski ve amrabat'ı 80 dakika oyunda tutmasını aklım almıyor. takımın faydasına bir iş yaptıklarını hatırlamıyorum.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Mou yine sıçıp batırdı. Kanat beklerin bu kadar kötü kullanıldığı bir 3lu oynayan takım daha görmemiştim. Adamlara orta bile açtıracak pozisyon oluşturmuyor. Forvetler kanatlara gidip orta açıyor :d şimdi de o forvetlerin açtığı ortaya vursun diye cenki alacak herhalde. Nesyri yerine almazsa

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü