Futbol Sohbet

Takıma sürekli hakaretler olmuyor @Whitebear D

Güzelim stada, hadi stadı geçtim güzelim mis gibi formaya chobani yazdıran Ali Koç'u

GxrfBIcW0AAOPcN

Fark etmemişim ama Göktuğ, Sakarya'ya kiralık gönderilmiş. Çok bir maç çıkartabileceğini düşünmüyorum. Sakarya 5 yabancı hakkından birini oraya kullanıyorken hele. Ama yine de 10 maç çıkartsa kardır.

Yakup Arda da Novi Pazar'a gönderilecekmiş. O da iyi bir performans sergilerse 15-20 maç arası çıkartır diye düşünüyorum. Aktif olarak Novi Pazar'ın sol kanadında kimse yok. On numara mevkili bir oyuncusu orada oynamış sezonun ilk maçlarında. Bakalım hayırlısıyla sezonu bitirsin, seneye rotasyonda önemli bir isim olur inşallah. Menajeri sayesinde diğer oyunculardan erken parladı ama o da yetenekli bir isim. Heba etmez inşallah kendisini.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü