Futbol Sohbet

Arsenal'in oyun stilini Gyokeres'e göre ayarlamak gerekiyor yazmış biri hahah. Şu maçta Osimhen'in bir gol bir assisti vardı. Elbette iyi oyuncu ama bir sezonluk olma ihtimalide var, bence çok abartıldı başarılı olursa şaşırırım.

Arsenalin daha doğrusu artetanın son kredisi bu sene bence. Bu sene kesenin ağzını bayağı bir açtılar çünkü. Ama artetadan pek emin değilim işte çok tekdüze bir oyunu var ve sanki başka bir planı yokmuş gibi görünüyor

Arsenal tottenham fenerbahçe ve dortmund bu konuda mahşerin 4 atlısı gibi sırıtıyorlar. Bu 4 takımın olduğu bir lig yapılsa şampiyon çıkmaz 3 ikinci bir tane sonuncu olur
Tottenham pl nin kafa takımlarından değil ama, dortmund da da aynı şekilde Bayern Münih gerçeği var. Arsenal ise son 20 sene bir kere bile cl veya şampiyon olamamış. Hiçbiri bu kadar kötü değil.

Tottenham pl nin kafa takımlarından değil ama, dortmund da da aynı şekilde Bayern Münih gerçeği var. Arsenal ise son 20 sene bir kere bile cl veya şampiyon olamamış. Hiçbiri bu kadar kötü değil.
Dortmund bu unvanı son haftaya kadar liderken şampiyonluğu verdiğinde sonsuza kadar garantiledi bence. Tottenham'ı da 4. Olsun diye yazdım manuyu yazmak istemedim

Skor yanıltmasın, rakip bizim 2. Lig seviyemizde bir takım aslında. En az 2 kanat ve 1 bek alınmadan bu takımdan bir şey olmaz. Abrahamın o kadar uğraşına yazık olur. Hırs mücadele baskı her şey var abrahamda ama yalnız kalıyor. Aynı zamanda içeriye girebilecek kanatlara yapacağı servisler de çok kıymetli ama dediğim gibi iki kanat gerekiyor bu takıma.

Sağ taraf için Bailey ismi geçmiş. 2 sene önceki performansını verecekse gelsin. Geçen sene izlemedim ama istatistikleri ortada.

Sağa Bailey sola Sancho bence alınabilecek bir risk. Tabi şu an ayağı olan herhangi iki kanata fitim ben. :D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü