Futbol Sohbet

ülke de futbol da zemin yok, yayıncı kuruluşta doğru düzgün pozisyon tekrarı gösterme yok,hakemler desen Allah'lık. gerçekten tırt bir lig. Osimhen,Sane herhangi bir başka yıldız futbolcu olsam bu lige gelmezdim. Futbol dışın da her türlü dalga dümen dönüyor.

• Like
Tepkiler: Daredewill
Zemin meselesinin yönetimle alakası yokmuş biraz farklı olay. Milli takımın hatta Fenerin stadının zemini ie ilgilenen şirket bizim zemine bakan aynı. İngiliz bunlar ve gerekirse 1 haftada yeni çim ekebilecekk durumdalarmış.
Bilemiyorum artık ama yorumcular stadın çatısından dolayı bizim çim işinin daha meşakkatli olduğunu söylediler.

Dümenden bir Zaniolo hamlesi gelmesi lazım.

Bilemiyorum artık ama yorumcular stadın çatısından dolayı bizim çim işinin daha meşakkatli olduğunu söylediler.
hem çatıdan hem de bu sene anormal sıcaklıklar vardı ondan dolayı farklı bir uygulama yapmışlar işte budamışlar falan eğer maça hazır olmayacak durumda olursa 1 haftada yeni çim ekilip hazır edilebiliryormuş.

• Like
Tepkiler: Bavs
Hakem gözu önündeki eli nasıl görmüyor ya. Barış hatrick yalan oldu. Boş kale atacaktı

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü