Futbol Sohbet

futbolun adaleti olsa, bu maçta 3 ya da 4 farkla bournemouth'un önde olması gerekirdi ama tam da bu yüzden seviyorum bu oyunu. maç boyu hiçbir hücum girişimimiz olmamasına rağmen soldan 2 top kestik ve 2-0 öndeyiz.

futbol=açık ara farkla dünyanın en muhteşem sporu...

Kerem enteresan karakter, bu kadar fazla icraat yapıp benficaya gidip orda da skorer olup hem gs hem fb taraftarının bu kadar nefret ettiği bir karakter olmayı başardı.

Fenerbahçe zaten yönetim kadrosu olarak itici bir takımdı artık kadro olarak da git gide daha itici bir hale geliyor. İsterse 20 gol atsın işi ne bizde keremin. Bu üç büyüklerde scouting namına en ufak bir şey yok aynı isimler aynı tiplere yürüyüp duruyorlar.

• Like
Tepkiler: Zoro
Sırf Terim'ci diye eyvalllah çektik kerem'e bugüne kadar ama Fenere giderse foyası ortaya çıkacak. Bu bile Fenere gitmesinden daha sevindirici bir durum açıkcası. Güncel Çobani fenerine cuk oturan bir futbolcu 30 gol katkısı var yıllık kaçırmayın derim. @Glorfindel

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
fb nin aklı varsa kerem'i almazlar ya da alıp görsünler. Biz boşuna mı o kadar sövdük. Milli takımda ne işi vardı diyenler fb ye gelsin istiyor. Bu çocuk benfica da dünya gol asist yaptı başarılı oldu. ülkeyi mi özledi. orada helal gıda mı bulamadı.

Sırf Terim'ci diye eyvalllah çektik kerem'e bugüne kadar ama Fenere giderse foyası ortaya çıkacak. Bu bile Fenere gitmesinden daha sevindirici bir durum açıkcası. Güncel Çobani fenerine cuk oturan bir futbolcu 30 gol katkısı var yıllık kaçırmayın derim. @Glorfindel
Gsliler olarak bayağı bir gocunuyorsunuz bu duruma ya sgsjsjs niye ki :/

• Haha
Tepkiler: Zoro
fb nin aklı varsa kerem'i almazlar ya da alıp görsünler. Biz boşuna mı o kadar sövdük. Milli takımda ne işi vardı diyenler fb ye gelsin istiyor. Bu çocuk benfica da dünya gol asist yaptı başarılı oldu. ülkeyi mi özledi. orada helal gıda mı bulamadı.
Keremi her zaman gslilere karşı savunmuştum :d benficaya bedava gittiğini de yazmıştım forumda.

• Haha
  • İmza
Tepkiler: Zoro ve Daredewill
Keremi her zaman gslilere karşı savunmuştum :d benficaya bedava gittiğini de yazmıştım forumda.
mental biter biter. Fb nin yarısı istemiyor şimdi gs medyası onun içinden geçer. Adam benficadan fb ye gol atınca yunus atacağını biliyordum diyor. Kaldıramaz. kendine yazık eder. Siz de sahip çıkmazsınız

• Like
Tepkiler: Glorfindel

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü