justahuman
★★★
Bence sane ve yunus kanatta varken barışı yollayıp bir on numara almak o paraya mükemmel olur.
bir kere Türk futbolcuların aklına girilince gitmek istiyorlar. Barış'ın kalacağını sanmıyorum artık. araplar 40 50 koyarlarsa Galatasaray satar. o paraya 1 kanat ile sol stoper alırız.
Barış'ın yıpratıcılığı ikisinde de yok. Her şeyi geçtim sakatlık ve cezalık durumunda as kanat olarak Sallai'ye güvenemeyiz. Kralı çok sevsem de vasat sadece.
Bunlar o paraya gider yine tamamen aynı tarz bir kanat yıldız alır. Yedek kalınca mıtın kırın eder vs. Koman adı geçiyordu barış yerine. Sezonun yarsını sakat geçirme ihtimali çok yüksekti.
Barış ile forveti ve beki yedekliyorsun. Farklı tarz kanat ihtiyacını karşılıyorsun ve yedek oturduğunda da takımda huzur bozmayacak bir as kalite bulundurmuş oluyorsun. Ve yerli.
Böyle bir yabancı bulmak imkansız demiyorum @akira ya @count alucard 'a sorsak hemen sayarlar bir iki isim ama bizimkiler onlara gitmez hadi gittiler diyelim 15'lik oyuncu için bizden 25-30 isterler.
Bizim oyunculara 20 veriliyorsa globalde eş değeri (kendini kanıtlmışsa) min 25'tir zaten.
Bu yüzden bence ŞL'de oynasın sonra araplara mı gidiyor nereye gitmek istiyorsa gitsin. Araplar da akıl çelebilir elbet. Neom yeni teklifinde barışa astronomik maaş önerecek deniyor. Kulüp ikna olursa o da gider.