Futbol Sohbet

Sara 10 numara mı? Sara yı sen zaten demiyor muydun 10 değil Okan 10 oynatıyor? Ne ara 10 oldu?
Sara 10 numara değil tabiki ama orada bir uyum yakalandı ve bunun topsuz oyunla alakalı nedenleri var. Sara'nın klasik 10 numaralardan daha yüksek bir defansif katkısı oluğunu düşünüyorum. Hatta Sara satılsa bile 10 numara yerine daha 6-8 alması lazım bence. Bunu henüz Avrupada test etmedik ama TR ligi için Mertens'li GS'dan çok daha güvenli bir oyun. Sen hiç GS'nin ortasahayı kaybettiğini gördünmü bu üçlü sahadayken ? Bir sistem çalışıyorsa o bozulana kadar dokunmayacaksın.

Sara 10 numara değil tabiki ama orada bir uyum yakalandı ve bunun topsuz oyunla alakalı nedenleri var. Sara'nın klasik 10 numaralardan daha yüksek bir defansif katkısı oluğunu düşünüyorum. Hatta Sara satılsa bile 10 numara yerine daha 6-8 alması lazım bence. Bunu henüz Avrupada test etmedik ama TR ligi için Mertens'li GS'dan çok daha güvenli bir oyun. Sen hiç GS'nin ortasahayı kaybettiğini gördünmü bu üçlü sahadayken ? Bir sistem çalışıyorsa o bozulana kadar dokunmayacaksın.
Sara 10 numara değil. Ofansif özellikleri yetersiz. 10 numara dribbling yapar, ceza sahası dışı sut çeker , sırtı dönük daha rahat oynar ve en önemlisi final pasını çıkarır asist yapar. Duran top dışında asist yapamayan adam gol atamayan adam nasıl 10? Benim 10 numaram değil valla .

Bu da doğru. Yani iyi teklif gelince satmak gerek. Kerem de hata yapıldı. Önceki sene Avrupa'dan iyi teklifler varken yollanmalıydı. Ve Barış bu sene kötü sezon geçirirse piyasası düşecek.

Ama hem maşallah fişek gibi başladı Barış ve Yunus hem de şuan ihtiyacımız var.

Bu yüzden bence kalsınlar (( :
ben de kalmasını isterim ama piyasası arttı talipleri de gider gibime geliyor.

• Like
Tepkiler: justahuman
Sara 10 numara değil. Ofansif özellikleri yetersiz. 10 numara dribbling yapar, ceza sahası dışı sut çeker , sırtı dönük daha rahat oynar ve en önemlisi final pasını çıkarır asist yapar. Duran top dışında asist yapamayan adam gol atamayan adam nasıl 10? Benim 10 numaram değil valla .
10 demedim zaten dediklerinde aşağı yukarı doğru ama burda sıradışı bir durum var.. Sara ön alan baskısının asli oyuncusu en önde giden ikinci adam değil mi ? Geriden kısa pas oyun kurulumunda yine asli oyuncu mertens gibi, Yunus gibi yardım etmez dümdüz en geriye gelip oyun kurar Torrik onun yerine geçer.. Sara yerleşik savunmada yay üzerinde ortasaha gibi diziliyor.

Sara 10 numarada 10 numara gibi oynamıyor. Bunu bir türlü anlatamadım sana. Resmen çocuk 1,5 kişilik oynuyor birde barış var 1,5 kişilik oynayn bu nedenle 12 kişi gibi duruyor GS. yani o saydığın özellikleri Sara 'da olsa bile göstemeyebilir bu yüksek eforlu oyunda. Çünkü işin ameleliğini yapıyor..

10 demedim zaten dediklerinde aşağı yukarı doğru ama burda sıradışı bir durum var.. Sara ön alan baskısının asli oyuncusu en önde giden ikinci adam değil mi ? Geriden kısa pas oyun kurulumunda yine asli oyuncu mertens gibi, Yunus gibi yardım etmez dümdüz en geriye gelip oyun kurar Torrik onun yerine geçer.. Sara yerleşik savunmada yay üzerinde ortasaha gibi diziliyor.

Sara 10 numarada 10 numara gibi oynamıyor. Bunu bir türlü anlatamadım sana. Resmen çocuk 1,5 kişilik oynuyor birde barış var 1,5 kişilik oynayn bu nedenle 12 kişi gibi duruyor GS. yani o saydığın özellikleri Sara 'da olsa bile göremeyebilir bu yüksek eforlu oyunda. Çünkü işin ameleliğini yapıyor..
Reis bu saydığın oyuncular bu kadar iyiyse biz geçen sene niye avruapda s.ctık? Sadece hoca olamaz yani sonuçta her sene başarılı olan kupa alan takımlar hiçbiri td harikası değil kadro kalitesi çok farkediyor. Osimhen var barış 2 kişilik Sara 2 kişilik yunus star torreira iyi flaan filan yani sadece muslera ve Okan mı? Dinamo Kiev gibi bir takımı evde yenemedik…

öncelikle şuan kadromuz iyi gibi görünse de bizim yedek kulübemiz boş arkadaşlar. Lemina Toreira bu ikisinin arkasında oynayacak adam yok. sağlam 1 tane oyun kuran 10 numaramız yok sol stoperimiz ve kanayan yaramız sağ bekimiz yok. muslere gitti kalecimiz de yok. bize şuan da Avrupa da başarı için en kötü 4 transfer daha şart. he bu yeter mi ? bence yetmez .öncelikle bizim de avrupa futbolu gibi ciğersiz olmamız lazım. adamların maçlarını izliyoruz o kadar rahat top yapıp atağa çıkıyorlar ki sanki pes veya fifa izliyoruz. şunu da kabul etmemiz lazım ligimizin seviyesi çok düşük bu yüzden avrupa'ya giden takımlarımız hep tökezliyor. fenerle beşiktaş'ın maçlarını ertelediler mesela neden ? art arda maç oynanıyor diye e kardeşim dünyanın parasını kazanıyorsunuz çıkıp oynayacaksınız tabi he bir de lig'in başı daha kimse de yorgunluk sakatlık gibi bir durum da söz konusu değil. demem o ki sadece transfer ile olmuyor bu işler. ülke futbolumuzun seviyesi dipler de avrupa'da başarı için sadece bireysel yetenekler de yeterli gelmiyor.

• Like
Tepkiler: justahuman
Reis bu saydığın oyuncular bu kadar iyiyse biz geçen sene niye avruapda s.ctık? Sadece hoca olamaz yani sonuçta her sene başarılı olan kupa alan takımlar hiçbiri td harikası değil kadro kalitesi çok farkediyor. Osimhen var barış 2 kişilik Sara 2 kişilik yunus star torreira iyi flaan filan yani sadece muslera ve Okan mı? Dinamo Kiev gibi bir takımı evde yenemedik…

Ben Sara'ya çok iyide demiyorum bu arada çok eksiği olan bir oyuncu ama çabalayan oyuncuyu tutuyorum işte. Maçı izlerken Sara'yı hiç izlemiyorum bile çünkü her pozisyonda var. İyi kötü her pozisyonda her yerde Sara var. Gayrete aşığım yapacak bir şey yok.

Hocanında iyi kötü yanları var işte.. bazı eksantrik denemeler yapıyor tutuyor ama değişiklikte geç kalıyor ne biliyim abuk subuk bir sürü hatada yapıyor. Mesela 90 dakika pres yaptırıyor. Skor 2-1 sahada bizim oyuncular geberik olsa bile, rakip defalarca pasla delse bile sığır pres yapmaya devam ediyor. İkinci planlarda oyuna dokunuşlarda Avrupa'da çok yanlış hamleler yaptı. kadro desen yetersizdi bir oyuncu sakat olsun takım dağılıyordu geçen sene.Birde kendiside rotasyonu ayalayamıyor belli ki, o yüzden taraftar lemina istediğinde 12 kişi mi oyanayacağız diyordu.. Ben oyunculardan ziyade hazır olan oyuncunun azlığından elendiğimizi düşünüyorum. 12 oyuncuyla lig+Avrupa oynamaya çalışıyor bu sayıyı en az 16'ya çıkarması lazım ve top sadece yönetimde değil bu konuda.

• Like
Tepkiler: Bavs
Konusu geçmişken şu Avrupa mevzusuna bir girmek lazım. Avrupa'da kesinlikle başarısızdık. Ama oyun içi sansımız gitse ilk 8'e rahat kalıyorduk. Zaten 1 puanla kaçırdık. Osimhen o maçlarda üstüne düşeni yapmadı. Çok kaçırdık. En kolay maçlarda puan bıraktık. Zor maçlarda da galibiyet yerine puan bırakmamızda Osimhen'in payı büyüktü. Dombili İcardi > Osimhen diye az mesaj yazılmadı. Apo ve Muslera, özellikle Muslera altımızı oydu maalesef.

Kader maçlarımızda Kaan kırmızı gördü, Osimhen, Toreira, Sanchez aynı anda cezalı olunca ve geldiği dönem için düz pas atmayı beceremeyen Morata, Cuesta, Berkan'la ve kırmızı yiyen Kaan'la çıkmak zorunda kalınca elendik.

Aynı elendiğimiz takımla fazla eksik yokken, cuesta/nelson, veya 200 kilo Bats sahadayken berabere kaldık ve Osimhen gününde olsa alacağımız takımla iki kez berabere kaldık zaten. Sözde avrupada bizden iyi olan fener aynı takımın yarısı revirdeyken 3 yemişti.

Yani evet Avrupa'da başarısızdık ama kuradan bağımsız şansızdık. Lemina olmadan bile sakatı, cezası olmayan o takım işler yolunda gitse rahat çeyrek görürdü. Bunları hiç söylemiyoruz çünkü bunlar bahane ve Avrupada sıvadığımız gerçeğini değiştirmiyor çünkü her iki maçta kırmızı görmüş olsan da, sezon sonundaki takımdan çok farklı olsan da şl yolunda Young boysa elenmişsen, avrupanın en kötüsüne puan vermişsen konuşmaya hakkın yok. Ama şu bir gerçek, bu kalitesiz ligin en iyi takımı galatasaray. Barış ve Yunus da o takımın en değerli oyuncularının başında geliyor. Sara da akan oyunda beni tatmin etmese de ve bazı dönemler hariç bonservisin hakkını vermese de totalde baktığımızda çok kıymetli bir oyuncu.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Bavs

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü