Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duranla En Neysri nerde usta. 26’ya eklenmediler mi acaba? @Glorfindel

llrg5ko.jpeg
Ronaldo kosamıyor bile. Bu nasıl bi lobi arkadaş ya

bu takım bu sezon ilk 5'e girerse eğer öpüp başına koysun ts taraftarı. hiçbir hücum planları işlemiyor ve onuachu'ya uzun vurmak dışında bir şey üretebilmiş değiller ilk yarı boyunca ve savunmada da dökülüyorlar. rakibin uzun vurduğu her top pozisyona dönüşüyor.

ayrıca wakayeme=el freni. 45'lik delikanlıyla tez vakitte yolların ayrılması lazım.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
bu takım bu sezon ilk 5'e girerse eğer öpüp başına koysun ts taraftarı. hiçbir hücum planları işlemiyor ve onuachu'ya uzun vurmak dışında bir şey üretebilmiş değiller ilk yarı boyunca ve savunmada da dökülüyorlar. rakibin uzun vurduğu her top pozisyona dönüşüyor.

ayrıca wakayeme=el freni. 45'lik delikanlıyla tez vakitte yolların ayrılması lazım.
Geçen sene ortalamasına göre oyun daha iyi. Pozisyon buluyoruz ama atamıyoruz sadece. N'wakame nerede oynayacağını bulamadı dizilişte.

• Like
Tepkiler: akira
Geçen sene ortalamasına göre oyun daha iyi. Pozisyon buluyoruz ama atamıyoruz sadece. N'wakame nerede oynayacağını bulamadı dizilişte.
sen öyle diyorsan öyledir🫡 geçen yıl bu takımın 2 büyükle yaptığı maçları izledim sadece.

yeni aldığınız zenci forvet sola devriliyor ve waka dedem de serbest takılıyor da koşu ve çalım atmakta zorlandığından aldığı topu geri veriyor genelde.

ben bunu yazarken attınız golü, tebrikler.

• Like
Tepkiler: Skywalker
sen öyle diyorsan öyledir🫡 geçen yıl bu takımın 2 büyükle yaptığı maçları izledim sadece.

yeni aldığınız zenci forvet sola devriliyor ve waka dedem de serbest takılıyor da koşu ve çalım atmakta zorlandığından aldığı topu geri veriyor genelde.

ben bunu yazarken attınız golü, tebrikler.
Geçen sezon Anadolu takımları epey bunaltıyordu bizi. Şimdi en azından maçı rakip sahaya yıkıyoruz ve pozisyon buluyoruz. Onuachu uzun top istop edebiliyor, dağıtabiliyor ve pozisyon başlatabiliyor. Kafa toplarında etkili olduğu için ona oynamaları gayet doğal. Bu takımın orta sahası yok bu arada. Jabol olmasa çoktan sıçmıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü