Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duranla En Neysri nerde usta. 26’ya eklenmediler mi acaba? @Glorfindel

llrg5ko.jpeg

Osimhen güncel Lewa ve Martinez'den iyi. Kane tartışılır. Mbappe forvet değil.
Isak ve Gyokeres bilemiyorum onlar da Osi'den önce yazılabilir sıkıntı olmaz. Ronaldo'nun güncel formu için 86 çok yüksek bence. 80 falan olur.

Son düzenleme:
Geçen sezon Anadolu takımları epey bunaltıyordu bizi. Şimdi en azından maçı rakip sahaya yıkıyoruz ve pozisyon buluyoruz. Onuachu uzun top istop edebiliyor, dağıtabiliyor ve pozisyon başlatabiliyor. Kafa toplarında etkili olduğu için ona oynamaları gayet doğal. Bu takımın orta sahası yok bu arada. Jabol olmasa çoktan sıçmıştık.
jabol top kesmede iyi ama o çocuğun da ayağı yok. okay'dan çok iyi bir 3 orta saha registası olur başka da bir şey olmaz ama siz, merkezi 2 oyuncuyla tutuyor ve okay'dan 8 numara oynamasını bekliyorsunuz. geberdi adam bir ileri bir geri koşmaktan.

jabol top kesmede iyi ama o çocuğun da ayağı yok. okay'dan çok iyi bir 3 orta saha registası olur başka da bir şey olmaz ama siz, merkezi 2 oyuncuyla tutuyor ve okay'dan 8 numara oynamasını bekliyorsunuz. geberdi adam bir ileri bir geri koşmaktan.
Tekke'nin bu oyun planının eksikleri şu ana kadar oyuncu yetenekleri sayesinde çok sırıtmıyor. İlk cezalandırmada düzen bozulur.

Osimhen güncel Lewa ve Martinez'den iyi. Kane tartışılır. Mbappe forvet değil.
Isak ve Gyokeres bilemiyorum onlar da Osi'den önce yazılabilir sıkıntı çok önemli olmaz. Ronaldo'nun güncel formu için 86 çok yüksek bence. 80 falan olur.
martinez'in bu tarz listelerin üst sıralarında yer almasına her defasına çok şaşırıyorum. serie a'dan da birilerini alalım en iyi forvetler listesine ki italyanlar küsmesin diyorlar herhalde bu tarz listeler yapanlar. overrated oğlu overrated bir forvet kendisi.

büyük maçlarda batırıyor ama kane genel toplamda hepsinden daha iyi. ardından haaland, onun ardından da isak gelir bence.

• Like
Tepkiler: justahuman
Tekke'nin bu oyun planının eksikleri şu ana kadar oyuncu yetenekleri sayesinde çok sırıtmıyor. İlk cezalandırmada düzen bozulur.
baktım da milli araya kadar zor maçınız yok ve ondan sonra da fener ile oynuyorsunuz. o zamana kadar öncelikle sonuç almaya bakmalı ve yavaş yavaş da oyunu oturtmalı.

fener'e kadıköy'de yenilmek çok büyük bir eksi yazmaz ts'ye ama o maça kadar iyiye gitmiş olması lazım pek çok şeyin.

• İmza
Tepkiler: Skywalker
baktım da milli araya kadar zor maçınız yok ve ondan sonra da fener ile oynuyorsunuz. o zamana kadar öncelikle sonuç almaya bakmalı ve yavaş yavaş da oyunu oturtmalı.

fener'e kadıköy'de yenilmek çok büyük bir eksi yazmaz ts'ye ama o maça kadar iyiye gitmiş olması lazım pek çok şeyin.
Golden sonraki oyun geçen senenin oyunu işte. Rakip ceza sahamız etrafında kümelenmeye başladı. Pırpırı çıkardı Tekke. Birazdan Mendy-Okan ve N'wakame-Cham yapar.

• Like
Tepkiler: akira
Golden sonraki oyun geçen senenin oyunu işte. Rakip ceza sahamız etrafında kümelenmeye başladı. Pırpırı çıkardı Tekke. Birazdan Mendy-Okan ve N'wakame-Cham yapar.
golden sonra tamamen kaybettiniz oyunu ve fatih tekke de tıpkı benim gibi izledi. dediğiniz gibi okay ve wakayeme'nin çıkması ve merkeze 2 oyuncu alması lazım ama izliyor sadece. gol geliyorum diyor, ben sana söyleyeyim.

art niyet ararım ben bu yaptığı ve yapmadığı değişikliklerde çünkü yönetime tepki koyuyor bence. bakın, benden bu oyuncularla bir şeyler yapmamı bekliyorsunuz. alın görün ne halde olduklarını diyor.
Bence de tepki koyuyor. Bu arada N'wakame'yi düştüğü yere gömüp yatır muamelesi yapmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü