Futbol Sohbet

Turu kim geçer?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Umarım FB, ŞL'ye kalır da ligde şansımız artar. Yoksa o sene bu sene. Dedi dersiniz ✍️

Maalesef Fener'in, Feyenoord'u geçip, Benfica'ya eleneceğini düşünüyorum.

• İmza
Tepkiler: Whitebear D
Ali Koç'u gönderip 1 şampiyonluk alırlar bence ya o kadar da değil.
Ali Koç gitse de küçük Ali Koç, Saran falan gelir.

Ama her türlü FB şampiyonluğu yakın. Stratejik hamleler yapıyorlar. Elbet meyvesini alırlar.

Ama ŞL'de devam ederlerse ( ki sanmıyorum) bu sene özelinde ibre GS'de olur.

Ali Koç gitse de küçük Ali Koç, Saran falan gelir.

Ama her türlü FB şampiyonluğu yakın. Stratejik hamleler yapıyorlar. Elbet meyvesini alırlar.

Ama ŞL'de devam ederlerse ( ki sanmıyorum) bu sene özelinde ibre GS'de olur.

Okan'a Türk, 22-23 yaşlarında fiziksel kalitesi yüksek ne kadar oyuncu varsa hepsini almak lazımdı. Oğuz Aydın'ı kesin almalıydık mesela. Onu almadığımız için Gs'nin Barış'ı sattığı senaryoda şampiyon Fener olur. 30 yaşında Trossard'la falan olacak iş değil bu..

• Like
Tepkiler: justahuman
Pavard ismi çıkmış inş almayız Kaan Ayhan'ın üst modeli.. Singo tipinde birşey lazım bize. Hep aynı hatalar...

• Like
Tepkiler: justahuman

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü