Futbol Sohbet

Turu kim geçer?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Neredeyse tüm yorumcular İlkay için ölüp bitiyor ben tam tersi düşünüyorum.Oturmuş takıma büyükbaş topcuya ihtiyaç yok.Bu kadar veteran topcu varken gerek yok gerek yok... Herşey iyi giderse maks 2 yıl katkı verecek diye zaten yaşlı olan GS ortasahasına birde İllkay eklemenin mantıklı bir tarafı yok.

Stoper ve kaleciye yüksek meblayı gözden çıkarmalı, aksi halde almasın daha iyi ikinci Cuesta vakası olur o bölgelerde risk alamayız. 10 numara ve ortasahada riske girme şansımız var düşük maliyetli, 2 genç scout hamlesi yapması lazım. Birini tuttursak 10 yıl oyuncu aramayız. 3 senedir yanlışlar yapıla yapıla artık belli bir tecrubeye ulaşılmış olması lazım. Ne tarz oyuncular lazım biliyorsun, ne kadar paralar ödemen erektiğini biliyorsun. Lemina seneye sözleşmesi bitiyor Torrik yaşlandı gün geçtikce ŞL seviyesinden düşücek (Çoktan düştü de neyse...) Uzun vadeli düşünemezse yönetim bu takımdan hiç bir halt olmaz.
Hiç katılmıyorum ya, İlkay prime halinde olmasa bile, orta sahadaki her pozisyonu yedekleyen, hala PL temposunda olan bir oyuncu. Mantıklı bir maaşa iki sene çok güzel rotasyonda oynar, Hakan'dan falan çok daha mantıklı, he yaşından dolayı bir takıntı varsa da, 20 21 yaşında en azından iki pozisyon oynayabilen orta saha da ciddi bonservis gerektirir, dediğin gibi kale ve stopere parayı göm, seneye ya da 2 sene sonraya orta sahanı da gençleştirirsin, şu an yaş konusunda bence çok dengeliyiz, hem tecrübeli hem de görece genç bir kadroya sahibiz, İlkay bence cuk oturur, İlkay-Singo-Ederson, çok güzel iş yapar, ligi de rahat götürürsün.

Fenerbahçe-Feyenoord maçı anketinde tüm totemciler Fenerbahçe'ye oy vermiş. Ben Fenerliyim Feyenoord'a verdim be size noluyor eyy totemciler :cautious:
Bence tam tersi olmuş ya. Kendi evinde sakatları ve önemli oyuncularını kaybetmiş Feyenoord'u yenemeyeceğini düşünüyorsan Uefa'da da ilerleyeceğini de düşünmüyorsundur. Rakip Benfica olsa ben de Benfica derim. FB'liler totem yapıp rakibe vermiş. Gerçi BJK'ye geçişlerle pek fenerli de kalmadı. Bilemedim Altan, fenerden herkes umudu kesmiş herhalde

• Like
Tepkiler: Zoro
Fenerbahçe-Feyenoord maçı anketinde tüm totemciler Fenerbahçe'ye oy vermiş. Ben Fenerliyim Feyenoord'a verdim be size noluyor eyy totemciler :cautious:
Sen de totem yapmış oluyorsun işte? Şaka bi yana kendi evinde 2-1 yendi feywnoord arada büyük bir fark yok ilk 30-35 dk çok iyi oynasalarda skor yapamadılar ben en kötü penaltılara kadar gideceğini düşünüyorum fb için.

• Sad
Tepkiler: Zoro
Bence tam tersi olmuş ya. Kendi evinde sakatları ve önemli oyuncularını kaybetmiş Feyenoord'u yenemeyeceğini düşünüyorsan Uefa'da da ilerleyeceğini de düşünmüyorsundur. Rakip Benfica olsa ben de Benfica derim. FB'liler totem yapıp rakibe vermiş. Gerçi BJK'ye geçişlerle pek fenerli de kalmadı. Bilemedim Altan, fenerden herkes umudu kesmiş herhalde
Feyenoord eşek Fenerbahçemi garanti eler. Mourinho güven vermiyor özellikle kovulmak için elinden geleni yapıyor. IQsuz ali zaten transfer bile yapamıyor kronik sakat adamların peşinde koşuyor. Bu Fenerbahçemin neyinden umutlu olayım Just inan totem değil yani.

Sen de totem yapmış oluyorsun işte? Şaka bi yana kendi evinde 2-1 yendi feywnoord arada büyük bir fark yok ilk 30-35 dk çok iyi oynasalarda skor yapamadılar ben en kötü penaltılara kadar gideceğini düşünüyorum fb için.
Bavs ben takımımı bildiğim için direk Feyenoord eler diyorum. Mourinho kovulmak için doğru düzgün takım çıkarmaz elenmek için elinden geleni yapıyor. Ali ve avaneleri desen gram beyin yok. E ben nasıl bu takımdan umutlu olayım...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü