Futbol Sohbet

Turu kim geçer?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anketin kapanma tarihi: .
Maç penaltılara gider ve orada feyenoord alır. Evren ne yapıp edip fenerbahçe taraftarına en çok scı çektirecek yöntemi buluyor

Tamam da şu an sadece rotasyona, olabildiğince f/p olabilen bir ekleme lazım, asıl kanayan yerler kale ve stoper, hatta sağ bek, o yüzden Singo diyorum, hem sağ bek hem stoper götürür, üçlü de olur dörtlü de vs vs. Seneye harcamayı yaparsın orta sahaya.
Geç olur. Gelsin bir sene işin ehliyle birlikte oynasın tüm baskı ommuzalarına binmesin, seneye becerebilirse 11'e yazılır. Şimdi gelirse ilk 11'in parçası olmayacak baskıyı tatlı sert hissedecek.. Çok zor değil ya 22 yaşında bir Konrad Laimer almak. İlk iş mentaline bakacaksın Yamal gibi karı kız peşinde koşmayacak : ) Safkan avrupalı disiplini olacak, gereken fiziksel şartlarada uyacak, toplada kötü olmayacak. Ligde yabancı kuralıda değişecek büyük ihtimalle neredeyse tüm takımlar istiyormuş. Bence olur böyle usta sen vazgeç bu düşünceden. İlkay geldiği gibi salacak futbolu gibi bir his var içimde.

Geç olur. Gelsin bir sene işin ehliyle birlikte oynasın tüm baskı ommuzalarına binmesin, seneye becerebilirse 11'e yazılır. Şimdi gelirse ilk 11'in parçası olmayacak baskıyı tatlı sert hissedecek.. Çok zor değil ya 22 yaşında bir Konrad Laimer almak. İlk iş mentaline bakacaksın Yamal gibi karı kız peşinde koşmayacak : ) Safkan avrupalı disiplini olacak, gereken fiziksel şartlarada uyacak, toplada kötü olmayacak. Ligde yabancı kuralıda değişecek büyük ihtimalle neredeyse tüm takımlar istiyormuş. Bence olur böyle usta sen vazgeç bu düşünceden. İlkay geldiği gibi salacak futbolu gibi bir his var içimde.
Bahsettiğin adam en az 20 milyon, bu sene o bütçe olduğunu hiç sanmıyorum.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Bahsettiğin adam en az 20 milyon, bu sene o bütçe olduğunu hiç sanmıyorum.
Bütçe falan kolay iş usta hemen ayarlanır kiralık zorunlu satın alma cart curt yeterki bunu istesin yönetim. Bu tarz bir transferin en önemli transfer olduğunu düşünüyorum. ikincide içerden çıkaracak birr futbolcu olur Arda Ünyay, jelert falan artık kim olursa. ; )

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü