Futbol Sohbet

Transfer dönemi başından beri 2 kanat 2 bek 1-2 stoper alacaksın. 2 ay oldu hala bunları alacaksın.

Takım öyle son maçtaki gibi isteksiz değildi. O isteksizliğin sebebi meçhuldü benim için. İlk maçın sonucu bu isteksizliğin tek sebebi olamaz.

Taylan 15 dakikada duruşuyla konuşuyla Svensonun 3 gömlek üstü olduğunu gösterdi. Ama umarım Taylanı as yapıp Svenson ile yedekleme hayali kurmazlar.

Ayrıca yönetime şunu söylemek gerekiyor. 5 oyuncu girdi. Üç tanesi akademi çıkışlı 1 tanesi daha 24 saat önce Türkiye’ye iniş yapmış takımla antrenman yapmayan Taylan. Bu büyük başarısızlıktır.

Abraham ben çok beğeniyorum ama kanatsızlık adamın kısır kalmasına sebep oluyor. 2 kanat bize bu adamın neler yapabileceğini daha iyi gösterir.

Rafaya sallayanın futbol aklından şüphe ederim. Rafa bu takımın kilit mekanizması.

Orkun da iyiydi. Ama eksikler bir çok şeyi örtüyor. 4 kilit pas atmış.

Kale boşken tereddüt yaşadığı an dışında Mario da iyiydi. İlk 11 oyuncusu değil kesinlikle ama Demir Ege ve Kartalla birlikte mevcut kadroda rotasyonun en kuvvetli halkaları. Elimizi güçlendiren üç isim bunlar.

Bugün Beşiktaş fena oynamadı, en azından önceki maçlara göre. Yani beni en çok mutlu eden mücadele eden bir takımdı. Eyüpspor'un ileride daha iyi olacağını düşünüyorum. Kerem Demirbay sakatlanmadığı sürece iyi gider. Tabi pozisyon bulmamızın en büyük nedenlerinden biri de Eyüp'ün oyun oynamaya çalışmasıydı. En azından galibiyetle ayrıldık.

• Like
Tepkiler: count alucard
Transfer dönemi başından beri 2 kanat 2 bek 1-2 stoper alacaksın. 2 ay oldu hala bunları alacaksın.

Takım öyle son maçtaki gibi isteksiz değildi. O isteksizliğin sebebi meçhuldü benim için. İlk maçın sonucu bu isteksizliğin tek sebebi olamaz.

Taylan 15 dakikada duruşuyla konuşuyla Svensonun 3 gömlek üstü olduğunu gösterdi. Ama umarım Taylanı as yapıp Svenson ile yedekleme hayali kurmazlar.

Ayrıca yönetime şunu söylemek gerekiyor. 5 oyuncu girdi. Üç tanesi akademi çıkışlı 1 tanesi daha 24 saat önce Türkiye’ye iniş yapmış takımla antrenman yapmayan Taylan. Bu büyük başarısızlıktır.

Abraham ben çok beğeniyorum ama kanatsızlık adamın kısır kalmasına sebep oluyor. 2 kanat bize bu adamın neler yapabileceğini daha iyi gösterir.

Rafaya sallayanın futbol aklından şüphe ederim. Rafa bu takımın kilit mekanizması.

Orkun da iyiydi. Ama eksikler bir çok şeyi örtüyor. 4 kilit pas atmış.

Kale boşken tereddüt yaşadığı an dışında Mario da iyiydi. İlk 11 oyuncusu değil kesinlikle ama Demir Ege ve Kartalla birlikte mevcut kadroda rotasyonun en kuvvetli halkaları. Elimizi güçlendiren üç isim bunlar.
Ben artık Eylül'ü bekliyorum büyük ihtimal fırsatlara koşacağız, diğer türlü alınmaması kadar abez bir şey yok.

Taylan'la ilgili çok bir veri yok ve bugün açtığı orta çok iyiydi. Kalecinin panterliği tutmasa gol olmuştu.

Ndidi'yi bayağı bi beğendim. Adam 35dk'dan sonra Eyüp'ün boş alanlara pas atmasını engelledi, tabi çok koştuğu içinde yoruldu. Henüz tam hazır değil.

Orkun'da daha iyi olacak büyük ihtimal henüz kadro yeni ve oturması için bi 1 ay falan lazım.

Not: İlk yarı penaltımız yendi, alıştık artık.

• Like
Tepkiler: count alucard
nebukadnezar da böyle. forumdaki bjk taraftar grubu maalesef çok kaba. 87 de golümüz gelince özür alıntını bekliyor olacağım.
Her ne kadar kabalığı tasvip etmesem de, her sene en azından ya bir kupa alan ya en az 3. olan ya da en kötü GS'ye şov yapan takım sezonu hiçbirini yapamadan tamamlarsa, üzülerek söylüyorum ki @Crocus 'la birlikte BJK stadında taşlanmanız vacip olabilir.

Neyse ki, bu akşam güzel yırttınız. Son dakika bir FB kurtuluşu gerçekleşti resmen

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü