Transfer dönemi başından beri 2 kanat 2 bek 1-2 stoper alacaksın. 2 ay oldu hala bunları alacaksın.
Takım öyle son maçtaki gibi isteksiz değildi. O isteksizliğin sebebi meçhuldü benim için. İlk maçın sonucu bu isteksizliğin tek sebebi olamaz.
Taylan 15 dakikada duruşuyla konuşuyla Svensonun 3 gömlek üstü olduğunu gösterdi. Ama umarım Taylanı as yapıp Svenson ile yedekleme hayali kurmazlar.
Ayrıca yönetime şunu söylemek gerekiyor. 5 oyuncu girdi. Üç tanesi akademi çıkışlı 1 tanesi daha 24 saat önce Türkiye’ye iniş yapmış takımla antrenman yapmayan Taylan. Bu büyük başarısızlıktır.
Abraham ben çok beğeniyorum ama kanatsızlık adamın kısır kalmasına sebep oluyor. 2 kanat bize bu adamın neler yapabileceğini daha iyi gösterir.
Rafaya sallayanın futbol aklından şüphe ederim. Rafa bu takımın kilit mekanizması.
Orkun da iyiydi. Ama eksikler bir çok şeyi örtüyor. 4 kilit pas atmış.
Kale boşken tereddüt yaşadığı an dışında Mario da iyiydi. İlk 11 oyuncusu değil kesinlikle ama Demir Ege ve Kartalla birlikte mevcut kadroda rotasyonun en kuvvetli halkaları. Elimizi güçlendiren üç isim bunlar.