Futbol Sohbet

Hem maaşından kurtulacak hem de kiralama bedeli alacaksınız.

Ama ben FB açısından da iyi transfer olduğunu düşünüyorum. Hem Amrabat hem de Skriniar omurgada bir araya gelince takım yeterli tempoda olmuyor. Edson'un Fredi dolaylı olarak da Şimanski'yi rahatlatacak ve Forvetlerin daha iyi topla buluşmasını sağlayacak dolaylı bir etki de yaratacağını düşünüyorum. Bence beklerde olduğu gibi orta sahada da iyi transfer yaptı fener.

Kaleci + kanat ve Şimanski'nin formsuzluğu devam eder diye 10 numara transferi de gelirse Mou'ya rağmen başarılı olacak bir takım olacaklar.
bunların hepsine katılıyorum da kim kuracak bu takımda oyunu? fred dışında topla mahir oyuncuları yok. irfan var ama onu da kullanmıyor. ortalama üstü her pres takımı patlatır fener'i.

• Like
Tepkiler: justahuman
bunların hepsine katılıyorum da kim kuracak bu takımda oyunu? fred dışında topla mahir oyuncuları yok. irfan var ama onu da kullanmıyor. ortalama üstü her pres takımı patlatır fener'i.
Formda olsalar Fred, Şimanski ve İrfanla çok set oynanır ama ikisi formda değil, İrfanı da oynatmıyor dediğin gibi. Ama Edson'un gelişi bu iki oyuncuyu olumlu etkiler diye düşünüyorum.

Transfer sezonunun bitmesine iki hafta kaldı. Lig için bile sağ bekimizin ve sol stoperimiz yetersiz kaldığı maçlar olabilir.

Ederson konusunda City, Singo konusunda hem Monaco hem de oyuncunun kendisi geri adım atmıyor. Son ana kadar beklenirse fiyat düşebilir ama bu risk ne kadar alınabilir bilmiyorum.

Akanji geçen sezon neredeyse 3 ay sakatlık yaşamış. Ve 30 yaşında. Anlaşılan Singo'dan sonuç çıkmamış. Pavard yerine tercih ederim orası ayrı.

Akanji ligin en iyi stoper olurdu ama kas sakatlıkları alıncak bir risk değil. Lille'den Alexsandro'ya 20-25 versek çok daha iyidi hem Lille ŞL'de yok satarlardı bence ama sool ayaklı istemiyoz diyor Okan. Abdulkerim'in eksiklerini kapatsın diye Lemina kullanmak zorunda kaldığının farkında bile değil adam.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü