Futbol Sohbet

Mourinho koçbahçe ile çok güzel dalga geçmiş basın toplantısında.

"Benficaya karşı daima kazanıyordum çünkü çok iyi takımlarla çalışıyordum. O dönemdeki takımlarla şu anı karşılaştıramıyorum"

Birlikte çalışmak istediğiniz Brezilyali oyuncu var mı sorusuna: "Bunu yapabilecek ekonomik gücü olmayan bir takımdayım"

@justahuman @Whitebear D @Arthur
Ali'nin adam olmadığı beyinsizin önde gideni olduğunu resmen haykırmış Mourinho. Ali gram adam olsa kovar ama olmadığı için Mourinho denilen hırbo hala Fenerin başında teknik direktör...

• İmza
Tepkiler: Kenny
Çeyrek finale çıkmamız için gereken transferler.

1. Gianluigi donnaruma
2. Singo sağ bek
3. Akanji
4. Bissouma
5. İlkay (rotasyon)

1. Gianluigi donnaruma
2. Singo sağ bek
3. Akanji
4. Bissouma
5. İlkay (rotasyon)
Maalesef bunlardan maks bir tanesini çekeriz çekebiliyorsak. Dümenden de bir kaleci transferi. Kapatırız sezonu.

Ndombele tadında bir panik transferi bekliyorum yönetimden.

• Like
Tepkiler: Bavs

1. Gianluigi donnaruma
2. Singo sağ bek
3. Akanji
4. Bissouma
5. İlkay (rotasyon)
Donnarumma imkansız, Sommer veya Ederson gelir.
Singo ve Akanji bence aynı anda gelmez, alabilirsek sadece birini alırız.
Bissuoma Sommer ve Akanji aldığımız senaryoda alınabilir, çünkü bonservis verecek para kalabilir.
İlkay City'den 8 milyon alıyormuş diye bir şey okudum, eğer doğruysa o maaşı bırakıp gelmez.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü