Futbol Sohbet

gelmez.

bu yaz transfer dönemi başladığında yönetim, 2 futbolcu hariç her futbolcuyu satılabilir olarak nitelendirdi. satılması teklif dahi edilemeyecek 2 futbolcudan biri jarrod bowen, diğeriyse aaron wan-bissaka'ydı. biz kwp'yi, wan-bissaka'yı yedeklesin diye aldık xd.

siz yazınca baktım da haber fotomaç'ın haberi😂😂

Fotomaçta değil de birkaç duyumcudan duydum. O yüzden merak ettim. İki görece yüksek profilli prime döneminde denebilecek oyuncu tutulmaz diye düşündüm aynı mevkide. :D

• Like
Tepkiler: akira
@justahuman Fb şampiyonluğu hayırlı olsun. 4 sene üst üste nasip değilmiş yine.

Bizim belli oldu. Son dakika Ndombele tadında panik transferleriyle sezonu kapatıcaz. Tüm sezon Apokerime muhtaç kalıcaz yine.

Fotomaçta değil de birkaç duyumcudan duydum. O yüzden merak ettim. İki görece yüksek profilli prime döneminde denebilecek oyuncu tutulmaz diye düşündüm aynı mevkide. :D
kwp iki bek pozisyonunu da yedekleyebiliyor ve iki as bekimiz de aralık ayında afrika kupasına gideceğinden, kwp çok sayıda maça ilk 11'de başlayacak bu sezon ki ayrıca, bazı maçlarda wan-bissaka'yı stoper oynatıyoruz. o maçlarda da ilk 11'de olacak.

hee ayıp ettik size ama sırf size kötülük olsun diye elinizden almadık yani kwp'yi. ingiliz pasaportuna sahip olması da cabası.

• Like
Tepkiler: count alucard
Berke Özer üzerinden suan 2 milyon € almak varken bir sonraki satıştan kar payı almak mantıklı gelmedi. Lille de birinci kaleci adamlar zaten daha satmaz. 2. Kaleci olacaksa da 2m toplamaları için en az 15 milyona gitmesi lazım berkenin. 15 e gitse bile karlı olmuş olmuyor en az 18 e falan giderse ancak şuanki 2 milyon eder. 18 edecek kapasitesi varsa Lille tutar zaten neden satsınlar…

Galatasaray'ı yönetenler Ali koçtan daha salak galiba.
Barış bu rakamlara satılmaz . Çünkü yenisini alamazsın. Sizin skriniar sagolsun stoper piyasasını bile yukarı çekti Sanchez falan da hayvan gibi maaş alıyor. Barış yerine eli yüzü düzgün alacağın kanat 8-9 milyon net maaş istemesi lazım en az.

Barış bu rakamlara satılmaz . Çünkü yenisini alamazsın. Sizin skriniar sagolsun stoper piyasasını bile yukarı çekti Sanchez falan da hayvan gibi maaş alıyor. Barış yerine eli yüzü düzgün alacağın kanat 8-9 milyon net maaş istemesi lazım en az.
Barışı bu rakama satmayan salaktır.

Hahahahaha Saç'ın hal ve hareketlere bak. yerden yere vuramayacağı için kaşı gözü ayrı oynamış.

Barışı bu rakama satmayan salaktır.
20 milyona sattın diyelim alacağın kanatın yıllık maaş maliyeti bile en az 16-17 milyon Euro olacak ? Gidip ucuza Afrika’dan Brezilya dan oyuncu bulabileceksen onu suanda da yapman lazım zaten barışı satmana gerek yok ama bunu yapmadıklarına göre genel piyasaya göre barışın yeri 20 milyona dolamaz. Bonservis olarak bakıyorsun sadece.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü