DeathSurgeon21
★★★
Şahsen barışta benim göremediğim ne görülüyor bilmiyorum ama barış maksimum 35 eder benceBu masadaki teklif. Konuşulan falan değil. GS'nin talebi daha yüksek.
Birazdan Yağız yazar. "Neom, Barış için 27,5 teklif etti " (( :
Şahsen barışta benim göremediğim ne görülüyor bilmiyorum ama barış maksimum 35 eder benceBu masadaki teklif. Konuşulan falan değil. GS'nin talebi daha yüksek.
Birazdan Yağız yazar. "Neom, Barış için 27,5 teklif etti " (( :
hojam sen çok iyi bi gsliye benziyorsun kesin bilirsin diye soruyorum;
Bu adamın menajeri Seçil Erzan'dan buyuk dolandırıcı, Gardi'yi falan bırakın bu adamlar çalışın
Dolandırıcının bile vizyonu büyük olanı Ğasaraylı olur, küçük işlerle olanı Fenerli, BJKli falan işte..hojam sen çok iyi bi gsliye benziyorsun kesin bilirsin diye soruyorum;
Bu en büyük dolandırıcılar hep gsli oluyor. Var mı bi mantığı bu işin ?
1. Torbadan Dortmund hariç bütün takımlarla çok fark var zaten. Dortmund u cekemedin 2 maçta gg. 2. Torbadan gittin atletico ile arsenali çektin. 3. Torbadan da Lizbon, Napoli, tottenham falan çekersen hayatta kalamadın ilk 24 e . Tamamen şans. 4. Torbada bile Newcastle. Bilbao, Monaco kadro kalitesi bizden üstte.
Galatasaray 1. torbadan Tottenham yendi. Onu yenme şansın var, 4. torbada yenerim kesin dediklerine puan verme şansın da var. Minimum 11 puan kolay değil. PSG, son maçı yenemese eleniyordu mesela City'ye karşı. Öyle kadrom böyle kadrom ile işlemiyor, İnteri 5lediler yani finalde. Fikstür düzgün gelecek, şans yanında olacak.yeri geliyor feyenord cityden puan alıyor. Neden öyle düşünüyorsunuz anlamıyorum. Bu 1. torbadaki takımların senden çok daha zorlu fikstürlere sahip neden arada bu takımlara çembe takamayasın onu anlamıyorum. Ayrıca minumum 15 takımdan daha iyi kadroya sahip Gs.
Zaten belli ki Ederson veya o seviyede kaleci alınacak. Top 5 santrafordan biri sende(bu inanılmaz bi şey). Avrupa standtarlarında bile fiziksel özelliği top seviyede olan, milli takımın en gözde oyuncularından biri var. Diğer kanatta Bayernden aldığın her sene minimum ceyrek final görmüs Sane var. Orta sahanda championshipin en iyi pasörü ve avrupanın en iyi duran top kullanan oyuncularından biri sende. Bugün Akanji konuşuluyor Davinson daha iyi o kadar para verilmez deniliyor. Toreriaya değinmiyorum bile . İlkayı beğenmiyor Gs şuan öyle bir kadrosu var. Neyse ya falan filan işte.
Bu negatif algıları bırakın ya. Şöyle büyüyüz böyle büyüyüz demesini biliyorsunuz. Lizbondan bile daha iyi kadrosu var şuan Gsnin. Kaldı ki transferler daha bitmemiş yapılacak. Bu nasıl ezikce bir piskolojidir abi.
Yine yorumlar geliyor yok Eren Elmalı , yok apokerim. Daha öncede bundan bahsettim işte böyle toxic nasıl olabiliyorsunuz.Ben dursun özbeğin yerinde olsam çeker giderdim yemin ederim.